Понеділок, 03 листопада 2008
  1.1K Replies
  61.8K Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Люди хтось може шось сказати про Интертелеком тому, що одні люди кажуть шо в Шепетівці і в прилеглих до неї селах не підтримується цей інет. А мій друг з Білокриничя сказав, що він собі поставиві в нього працює? :-?
Неділя, 10 січня 2010, 14:52
·
0
Votes
Undo
http://www.speedtest.net/result/677862178.pngспідтест через мобільний телефон нокіа 3120с
Неділя, 10 січня 2010, 01:08
·
0
Votes
Undo
Блін... знову часи глючать, мій пост з"явивсЯ раніше ніж mdmdmdmdmdmd
Неділя, 10 січня 2010, 01:05
·
0
Votes
Undo
praporschik, в мене ця прога рік як є, а толку від неї ? Я думав це у мене одного такі лаги а оказуєтся у всіх. Слідкую за швидкісттю за допомогою mdialer(просто зручний дозвонщик)... але такого як зараз я раніше не наблюдав.
Субота, 09 січня 2010, 20:43
·
0
Votes
Undo
Качаем и устанавливаем AxesstelPst_EvDO_1.55 запускаем его , на вкладке Tool выбираем Setup , порт забиваем который в устройствах винды значится как Status Port ( у меня 4 ) . Жмем Confirm и закрываем окно . Далее на вкладке Tool выбираем HDR Signal Graphs , ставим галочку на Force Data и жмем Start . На графике видим свою скорость , в колонке особое внимание обратить на усиление модема Rx Pwr чем меньше тем лучше , с хорошим сигналом усиление меньше нужно . В настройке антены и положении модема обращаем внимание на соотношение сигнал / шум Aset Energy Ec/io ( db ) поворотом антены или смемой места расположения модема стараемся добить максимумаскористався цією рекомендацією і поставив собі АКСЕСТЕЛ.після такої"кардіограми"інтертелекомівців хочеться"довго й нудно"вмовляти бітою(бейсбольною) покращити якість інтернету.
Субота, 09 січня 2010, 19:06
·
0
Votes
Undo
Щаслифффчик, а в мене навіть тест не грузиться...
Субота, 09 січня 2010, 18:55
·
0
Votes
Undo
http://s50.radikal.ru/i129/1001/9a/63dcd3ad5941.jpg
Субота, 09 січня 2010, 18:45
·
0
Votes
Undo
http://www.nkrz.gov.ua/uk/1226568744/1226568875/ Але тільки не електронна пошта!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bl:
Субота, 09 січня 2010, 18:16
·
0
Votes
Undo
Я за групу на відключення або перепрошити самим
Субота, 09 січня 2010, 17:35
·
0
Votes
Undo
А хтось з вас обновляв ПРЛ? В мене наприклад було все більш-менш (качав дрова Нвідіа під 7ку - 160-300 кБайт.с), але після НР стало фактично 0 кб/с, і в сусіда так само. До НР він брав на пробу в мене модем, і остався задоволений і із-за цього і підключився, а зараз....((( І ще ці обриви з"явилися, раніше їх не було,..... напрягає..
Субота, 09 січня 2010, 15:40
·
0
Votes
Undo
простiше в1дключитись наф1г не тратити час 1 нерви збираэм групу на масове в1дключення я 1-й...
Субота, 09 січня 2010, 14:32
·
0
Votes
Undo
[QUOTE=revizor;47139]Цеж не швидкість 0,1 1,2 кбіт сек Як скачати 3 гіга ? треба подати насуд сам договір щоб при цій швидкості залишали трафік або повертали на сальдо гроші. але це псля свят.:af:[/QUOTE]Підтримую - боротись треба, тому що писати про цей інтернет без "сильного слова" вже неможливо.Швидкості немає ні вдень, ні вночі.Нещодавно спілкувався з інтеровським інженером, той сказав, що багато користувачів підключається, тому є проблема. Тобто, проблему визнають на рівні головного офісу, з чого робимо висновок, що писати "простенькі" скарги в Одесу недоцільно, якісь дії щодо покращення ситуації з обладнання обіцяють не раніше весни. Проте скарги писати треба.1. Національна комісія з питань регулювання зв'язку (НКРЗ) - найстрашніше для буржуїв. НКРЗ здійснює регулювання та нагляд за ринком телекомунікацій, в т.ч. контроль за якістю телекомунікаційних послуг та дотриманням ліцензійних умов.Згідно статті 21 Закону "Про телекомунікації" споживачі мають право звертатися до НКРЗ для вирішення будь-яких питань, що належать до її повноважень. НКРЗ розглядає ці питання і приймає рішення відповідно до своєї компетенції.До того, зараз існує мораторій на проведення перевірок органами державного нагляду, проте він не розповсюджується на перевірки, що здійснюються за зверненнями фізичних осіб про порушення законодавства, тому скаргу розглянуть залюбки.www.nkrz.gov.ua03110, м. Київ, вул. Солом'янська, 3 (для поштових відправлень)2. Хмельницьке обласне управління у справах захисту прав споживачів29000 м. Хмельницький, вул. Грушевського, 873. Хмельницьке відділення антимонопольного комітету України - нехай перевірять, чи дійсно цей інтернет "швидкісний", як його рекламують в "ДзД"4. Суд, і не обов'язково Приморський районний м. Одеси, як-то в договорі написано - повірте, варіанти є.І останнє - нехай вас не вводить в оману відсутність в договорі з провайдером положення про якість послуг. Договор ПОВИНЕН містити відомості про рівні показників якості та/чи інші технічні параметринадання телекомунікаційних послуг із зазначенням відповіднихнормативно-правових актів та нормативних документів у сфері телекомунікацій. Це передбачено Вимогами до договору про надання телекомунікаційних послуг, затвердженими НКРЗ. І ось такий пункт є:"У разі надходження до НКРЗ чи ДІЗ скарги від споживачів, громадських організацій із захисту прав споживачів або органів влади, до компетенції яких входить захист прав споживачів, щодо неправомірних умов договору НКРЗ може прийняти рішення, а ДІЗ видати припис про зобов'язання оператора, провайдера привести договір у відповідність до законодавства, вжити інших заходів відповідно до законодавства."Успіхів усім!З надіює на Інтертелеком.
П'ятниця, 08 січня 2010, 22:37
·
0
Votes
Undo
В договорі нажаль про швидкість написано що вона має бути до 3,1 мбіт, а це говорить про те, що вона може бути і 0,1 - 1,2 кбіт сек. Я вже давно пишу в форумі про погану якість інтертелекому, навіть скаргу написав, але наші дилери вперто доказують що все в порядку, це по їхній думці може бути чи завірусований компютер, чи проблеми з залізом, а в них все гаразд. Тому я собі вибрав майже мінімальний тариф, для спілкування на форумах та пересилки пошти, бо щось більше інтертелеком не тягне. Я вже двох знайомих відмовив від підключення ІТ, вони дочекались підключки ОГО, а там якість на рівні:bk:
П'ятниця, 08 січня 2010, 21:44
·
0
Votes
Undo
Цеж не швидкість 0,1 1,2 кбіт сек Як скачати 3 гіга ? треба подати насуд сам договір щоб при цій швидкості залишали трафік або повертали на сальдо гроші. але це псля свят.:af:
П'ятниця, 08 січня 2010, 19:48
·
0
Votes
Undo
та коли вже у вас буде нормальний інтернет?!бабло гребти ви можете а нормальні послуги не надаете!!!ще з ранку швидкість +\- нічого а увечері просто жах.скажиіть чи ви заслуговуєте на наші горші?(нестерпне бажання загнути матюка!!!!!!!-так на форумі цього робити не можна)
Четвер, 07 січня 2010, 19:55
·
0
Votes
Undo
Этот телефон , теоретически может качать интертелекомовский интернет , так что всё по теме .Напишу ещё несколько наблюдений . Скорость закачки с хорошей антенной в начале загрузки может прыгнуть до 200 килобайт , тоисть спидтесты втопку , они показывают именно её ... В экспловере и загрузчиках скорость колеблется примерно от 30 до 3 килобайт , потери пакетов обычно редкие . Как только пытаюсь позвонить из любой VOIP-программы , будьто скайп , агент майлру или сипнет , сразу рвёт аплоад и теряются пакеты . Тоисть мы имеем дело с тем что интер режет передачу голосового трафика . Обьяснение простое , хотят чтобы звонили с телефона ... Возникает резонный вопрос , Сумбиоз знает или нет о об этом ? С одной стороны он повелся на тему падения аплоад и даже озвучил теорию о мифическом модеме вредителе . С другой стороны трудно представить что от осведомленного человека ускользнула такая тонкость в работе интера ... Если принять во внимание затраты на оборудование и плохое качество работы , то сервис интера пока недостоин того чтобы к нему относились серьезно .
Четвер, 07 січня 2010, 18:39
·
0
Votes
Undo
мы вам не мешаем свои примитивные телефоны обсуждать?
Четвер, 07 січня 2010, 17:48
·
0
Votes
Undo
Я так и говорил , специальный кабель нужен .
Четвер, 07 січня 2010, 14:15
·
0
Votes
Undo
[QUOTE=T-S;47023]Если комп видит телефон как неизвестное устройство драйвера не те. Попробуйте поискать дрова по VID и PID (Узнать их можно в Свойствах устройства в Диспетчере устройств на вкладке "Сведения"). Я сомневаюсь что синхронизация у вас получиться.[/QUOTE]VID_0000&PID_0000
Четвер, 07 січня 2010, 06:41
·
0
Votes
Undo
Телефон очень даже простенький , мелодии сменить хочется .
Четвер, 07 січня 2010, 00:50
·
0
Votes
Undo
а нафига вам такой сложный телефон?!?!
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів