Понеділок, 03 листопада 2008
  1.1K Replies
  61.8K Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Люди хтось може шось сказати про Интертелеком тому, що одні люди кажуть шо в Шепетівці і в прилеглих до неї селах не підтримується цей інет. А мій друг з Білокриничя сказав, що він собі поставиві в нього працює? :-?
Вівторок, 23 березня 2010, 13:34
·
0
Votes
Undo
Проверил связь на Шанхае несколькими телефонами , по отзывам с найлучшей чувствительностью . Связь ужасная , уровень сигнала прыгает от двух делений до поиск сети , нормальной связи нет , во время разговора даже если удаётся связаться , часть слов выпадает ......... По работе телефонов и модемов с антенной притензий нет , привъязаными работают отлично .
Краще всього це буде працювати стаціонарний термінал. В нього порівняно з мобілками найкраща чутливість до зв'язку. Одне не всім підходить - стаціонар!
Вівторок, 23 березня 2010, 14:21
·
0
Votes
Undo
Что происходит со связью в Шепетовке ??? На телефоны интера находящиеся в самом Доме Быта иногда невозможно дозвонится !!!!! Пропускаются важные звонки , потом приходит смс vam zvonili . Ужас какойто !!![SIZE=1]---------- Додано о 15:21 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 14:44 ----------[/SIZE]Позвонил оператору , попросили подождать а потом через несколько минут заверили что уже будет всё нормально ... Сейчас вродь нормально , держит полная шкала и уже не прыгает ... Надолголи ?
Середа, 24 березня 2010, 15:09
·
0
Votes
Undo
Что происходит со связью в Шепетовке ??? На телефоны интера находящиеся в самом Доме Быта иногда невозможно дозвонится !!!!! Пропускаются важные звонки , потом приходит смс vam zvonili . Ужас какойто !!![SIZE=1]---------- Додано о 15:21 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 14:44 ----------[/SIZE]Позвонил оператору , попросили подождать а потом через несколько минут заверили что уже будет всё нормально ... Сейчас вродь нормально , держит полная шкала и уже не прыгает ... Надолголи ?
Вчера техники были на БС. Может связанно с их работами...
Четвер, 25 березня 2010, 21:02
·
0
Votes
Undo
народ!в кого як інтер працює?
Субота, 03 квітня 2010, 13:28
·
0
Votes
Undo
Так, сьогодні 3 квітня, до 25 березня не висловлювався - чекав змін. Сьогодні можу точно сказати що швидкість загалом не погана, краща ніж перед НР, але не стабільна. Наприклад коли качаєш то нормально, а коли відкриваєш сторінки сайтів то може відкрити бистро зі швидкістю 50 - 100 kb/s, але вже через 10 хв єлі відкриває зі шв. 0 - 0,5 kb/s, тобто якимись напливами. Розриви бувають рідко, і це добре, але всеодно я чекав масштабніших змін, всетаки друга БС-ка. Можу точно сказати що на початку 2009 року швидкість і стабільність були на порядок вищі.
Субота, 03 квітня 2010, 19:37
·
0
Votes
Undo
Не долго работал интернет нормально ( Скайп рывками , страницы зависают , на загрузках скорость прыгает от ноля до мегабита ... Телефон часто ищет сеть ! ... Две БС в городке а нормальной работы нет . Оч жаль (
Вівторок, 06 квітня 2010, 20:43
·
0
Votes
Undo
Интертелеком - это очень печально...
Середа, 07 квітня 2010, 17:54
·
0
Votes
Undo
[QUOTE=Pirat;50924]Интертелеком - это очень печально...[/QUOTE]... і назавжди
Середа, 07 квітня 2010, 21:05
·
0
Votes
Undo
По волі долі мій інтертелекомовський модем перестав працювати, так я поки він в ремонті користуюсь київстаром XL, для форумів нормально , правда дорогувато, 5 грн за добу. Якщо модем не зремонтують - прощавай ІТ
Середа, 07 квітня 2010, 22:20
·
0
Votes
Undo
Сейчас 10 часов вечера...покуда обновил антивирус, в окне "состояние Интертелеком" напротив "Ошибок:" стояла цифра 375...уже 7 апреля, а нормального качества интернета я не вижу...Щас активно пробиваю информацию про новую услугу от Укртелекома - "ОГО!Мобильний" - тот же СДМА интернет, ток 120 безлимитка...да и проблем поидеи поменьше...никто не вкурсе?
Середа, 28 квітня 2010, 18:35
·
0
Votes
Undo
розмовляв сьогодні з представником укртелекому в приватному порядку.ого мобільний-це колишній утел.на данний час він працює в роумінгу київстара,але на липень заплановано поставити дві бс у місті.це буде серйозний конкурент інтертелекому(особливо по тарифах)http://www.ukrtelecom.ua/services/customers/mobile/tariff/internet.
Середа, 28 квітня 2010, 21:08
·
0
Votes
Undo
не буде то конкурент тому, що швидкість там ніяка ~300кбіт, ось щас в Хмельницькому
Середа, 28 квітня 2010, 22:50
·
0
Votes
Undo
http://www.speedtest.net/result/797515645.pngпоживемо побачимо.як мені пояснив наш дилер по інтертелекому теперішня нестабільна швидкість пов"язана з загальноукраїнською синхронізацією базових станцій.має пройти певний час.
Четвер, 29 квітня 2010, 08:14
·
0
Votes
Undo
http://www.speedtest.net/result/797904929.pngа це вранці
П'ятниця, 30 квітня 2010, 23:29
·
0
Votes
Undo
Специальное предложение для активных пользователей Интернет - «Ночной Безлимит»«Ночной Безлимит» - это неограниченные возможности пребывания в сети с 00.00 до 08.00 утра при скорости передачи данных – до 3,1 Мбита/сек.Ежемесячная абонентская плата услуги «Ночной Безлимит» - 45 грн.Услуга «Ночной Безлимит» действует с 4 мая 2010 годаВоспользоваться данным предложением могут как интернет-абоненты сети Интертелеком, так и абоненты в рамках голосовых тарифных планов, что позволит совмещать голосовые и интернет-услуги в рамках одного тарифного плана.«Ночной Безлимит» от Интертелеком - ночь без ограничений!
Неділя, 02 травня 2010, 02:29
·
0
Votes
Undo
[QUOTE=praporschik;51610]ого мобільний-це колишній утел.на данний час він працює в роумінгу київстара[/QUOTE]І у нас в Шепетівці також? тобто є така технічна можливість?
Неділя, 02 травня 2010, 08:00
·
0
Votes
Undo
ось сайт http://www.ukrtelecom.ua/services/customers/mobile/where/hm,а краще зади на пошту і там запитати.на липень заплановано поставити дві бс у місті так мені сказав міськов
Четвер, 13 травня 2010, 12:32
·
0
Votes
Undo
от что твориться с интернетом ???? в 1:00 скорость была такая что контакт открыть нельзя и wap сайт даже!!!! что вы пудрите мозги своей синхронизацией !!! что за приколы ? поставили бс уже месяца 2 назад и синхронизируете да? интернет лучше не стал!!! это типа в каждом городе будут бс ставить и синхронизировать ее со всеми по Украине ??? так тогда лет 5 мы будем ждать нормального интернета !!! не то что безлимитки!!!
Четвер, 13 травня 2010, 16:13
·
0
Votes
Undo
[QUOTE=Romeo;50940]Сейчас 10 часов вечера...покуда обновил антивирус, в окне "состояние Интертелеком" напротив "Ошибок:" стояла цифра 375...уже 7 апреля, а нормального качества интернета я не вижу...Щас активно пробиваю информацию про новую услугу от Укртелекома - "ОГО!Мобильний" - тот же СДМА интернет, ток 120 безлимитка...да и проблем поидеи поменьше...никто не вкурсе?[/QUOTE]Хто вам сказав що Ого! Мобільний CDMA? Ого мобільний - UMTS/HSDPA. Це зовсім інший стандарт.І проблем ще більше буде. Ліміт по траффіку на інтертелекомі хоча-б не допускає перевантаження мережі і швидкість там нормальна.
Четвер, 13 травня 2010, 22:41
·
0
Votes
Undo
Хто вам сказав що Ого! Мобільний CDMA? Ого мобільний - UMTS/HSDPA. Це зовсім інший стандарт.І проблем ще більше буде. Ліміт по траффіку на інтертелекомі хоча-б не допускає перевантаження мережі і швидкість там нормальна.
Скільки раз ми намагались пояснювати абонентам, чому в ІТ немає дешевого безліміту - марно... Ніхто немає бажання зрозуміти, що дешевий безліміт - призведе до "падіння" БС - швидкість буде ніякою.І ніхто не хоче порівняти співвідношення теоретичної і фактичної швидкості передачі даних в ІТ (теор до 3.1) і УТ (теор до 7.2), в реалії - ІТ=20-70%, УТ=5-40%, при чому в УТ 5% частіше, ніж 20% в ІТ.А те що швидкість в деяких абонентів ІТ іноді є "нестерпною" - повірте мені - це небагаточисельні випадки. А для комфортного домашнього інету швидкості від ІТ - достатньо. Для закачування великих об'ємів інформації Інтертелеком ввів послугу нічний безліміт - в години коли найнижче навантаження на базові станції.А ПИСАТИ І СКАРЖИТИСЬ НА ЯКІСТЬ ЗВ'ЯЗКУ - ВАШЕ ПРАВО. І Я ЙОГО ЧАСТКОВО ПІДТРИМУЮ. ПРОТЕ, НАВІТЬ Я, КОЛИ БАЧУ ТРАБЛИ З ІНЕТОМ (А Я КОРИСТУЮСЬ І ІНТЕРТЕЛЕКОМОМ, І УКРТЕЛЕКОМОМ, І КИЇВСТАРОМ) НЕ ПІДНІМАЮ ПАНІКИ - А ЧУДОВО РОЗУМІЮ, ЩО ПРОБЛЕМИ З ІНЕТОМ МОЖУТЬ ВИНИКНУТИ В БУДЬ ЯКОГО ОПЕРАТОРА, НЕЗВАЖАЮЧИ НА ТЕХНОЛОГІЮ ПЕРЕДАЧІ ДАНИХ ТА НА ВАРТІСТЬ АБОНПЛАТИ.імхо...
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів