Никто недолжен обвинять Сумбиоз в том что скорость маленькая ... Но притензии к нему имеются , как сказано выше это подключение новых абонентов и сокрытие с весны прошлого года , настоящего положения дел . Какой модем-вредитель если аплоад режет сам интер на VOIP ? Второе , прошивать модемы нужно тем кто собирается выехать на восток . Остальным это делать необязательно , два наших канала уже прописаны в прл , ухватиться за сеть достаточно а далее все решает БС .1. Реально сейчас очень мало новых подключений - в основном переподлкючения на акцию старых абонентов - все они знают реальное положение дел. Новые абоненты наслышаны о качестве связи ИТ - подключаются на низкие тарифы или на предоплаченый интернет.2. Насчет модема-вредителя - только передал то, что сказали представители ИТ - это не мои слова (я об этом писал).3. 95% абонентов когда спрашиваешь о том где будут пользоваться модемом - здесь на месте и "может быть куда-то поедем", "может купим ноутбук и летом в Крыму, на учебе когда-то, где-то" и т.п. Поэтому перепрошивать пусть решают сами абоненты - которые по большей части сами не уверенны где они им будут пользоваться. Как для меня - это бы упростило задачу, потому что я сейчас с этой перепрошивкой буду заниматься работой ИТ (и при том безоплатно).4. И еще, я уже писал - не будет подлкючений - не будет дилерского офиса - мне его не будет смысла удерживать. (может и к лучшему:bk::df:)
[SIZE=1]---------- Додано о 10:26 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 09:22 ----------[/SIZE]
[SIZE=1]---------- Додано о 10:27 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 10:26 ----------[/SIZE]И кому верить?[SIZE=1]---------- Додано о 10:46 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 10:27 ----------[/SIZE]
А ось знову скільки вже написано?напевно писали ті хто відвідав форум 20-30 чоловік.а де решта?вони напевне і не знають що треба робити.на мою думку-дати обяву в газету і зробити опитування в зеленому про якість звязку з анкетою.результати направити в інтер.без цього руху не буде.надаєте послугу-потурбуйтесь про її якість.а так просто ніхто не прийде скарги писати.Після прапорщика написали заяви ще тільки 2 абоненти. Об'яву в газету давати не потрібно - зараз всі абоненти будуть йти до нас на перепрошивку модемів - тоді і будемо просити їх писати скарги.Анкетування це цікаво, спробуємо з наступного тижня, але скарга це є скарга - "офіційний документ".[SIZE=1]---------- Додано о 11:33 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 11:30 ----------[/SIZE]
ще багато підключають на магазини(подивитись прайси постачальників та замовити товар) великої швидкость також не потрібно.і їх не дуже цікавить якість.питаю у людей-як швидкість,якість,вас влаштовує?-відповідають-нормально,хватає.А таких більша кількість, тобто підключень на тарифи 45-75 грн/міс. Чомусь більшість таких абонентів влаштовує швидкість ІТ, в основному для них це пошук інформації, по більшості - текстової. А такої швидкості для них достатньо. І повірте мені дуже важко вмовити такого абонента написати скаргу. Для них дійсно підійде тільки анкетування.
Після прапорщика написали заяви ще тільки 2 абоненти. Об'яву в газету давати не потрібно - зараз всі абоненти будуть йти до нас на перепрошивку модемів - тоді і будемо просити їх писати скарги. Анкетування це цікаво, спробуємо з наступного тижня, але скарга це є скарга - "офіційний документ". [SIZE=1]---------- Додано о 11:33 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 11:30 ----------[/SIZE] А таких більша кількість, тобто підключень на тарифи 45-75 грн/міс. Чомусь більшість таких абонентів влаштовує швидкість ІТ, в основному для них це пошук інформації, по більшості - текстової. А такої швидкості для них достатньо. І повірте мені дуже важко вмовити такого абонента написати скаргу. Для них дійсно підійде тільки анкетування.В звзку з тим що з тобою не можливо домовитись я подав заявку на Одесу, все буде провірено без тебе і надалі перепровіремо як ти виконуєш свої обовязки:aq:
9:13 ранку щоб так завжди було-б!!! спідтестміні доунланд 1165 кбт\с уплоад 422 кбт\с 9:17 ранку +\- можна миритись
9:20 ранку а по аксестелу-"кардіограма умірающей на мінутку бабушкі"
А это сейчас, а это просто звонок в Одессу:af:[SIZE=1]---------- Додано о 17:57 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 17:22 ----------[/SIZE]Пишу тобі Сімбіоз, ппробуй написати скаргу коли на перепрошив 9 чоловік, в вас є столи чи тільки стільчик новому абоненту. Скільки перепрошив займає? А бонетів вже 11. Коли писати?А розказувати можна довго і ніяк, А бар чи рестран це принизливо? Не пиши що ти за скарги. Писати не треба , а:bi: подзвонити в Одессу і найкраще навіь чим лист. Я це пройшов.[SIZE=1]---------- Додано о 18:42 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 17:57 ----------[/SIZE]
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua