я тебе зрозумів,більш мені з тобою нема про що розмовляти
я написав,ти попросиш вибачення,чи тобі три рази написати,мені пофіг хто в ньому і кого там нема
Агов люди всі сюди!!!! Ви почитайте який абсурд він пише!! Він все легко доказує))) але покищо окрім статті скачаної з нету і написаної на замовлення він нічого не надав. То є особиста його фантазія на підставі якої він ображає людей.
не морозся,попросиш вибачення якщо потім спливе піраміда
Агов люди всі сюди!!!! Ви почитайте який абсурд він пише!! Він все легко доказує))) але покищо окрім статті скачаної з нету і написаної на замовлення він нічого не надав. То є особиста його фантазія на підставі якої він ображає людей.
ладно,якщо потім окажеться,що то є пираміда,вибачення попросиш у нього
Просто піраміди заробляють на грошах "внаглу", але вони не є більшими шахраями ніж банки чи виробники ліків або дорогущої електроніки. Якщо порівняти скількох людей по світу пустили банківські колектори і скількох емемеми всякі - тут ще подумаєш де ж корінь зла :dry: і чи про те взагалі тему створили.
Так в тому то і справа, що в цьому випадку все значно наочніше і простіше доводиться.
У нас є навіть окремий закон про піраміди, але нашим органам давно вже всім пофігу. Та суть навіть не в тому. Як назвати людину яка обманом наживається на іншій людині?
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua