П'ятниця, 29 січня 2016
  185 Replies
  78 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Може хто не в курсі, у нас вже кілька днів йдуть запеклі баталії в коментарях статей сайту про фінансову піраміду Хелікс:
http://shepetivka.com.ua/statti/biznes/item/2541-helix-cherhova-piramida-chy-velyka-investytsiina-kompaniia.html
http://shepetivka.com.ua/statti/biznes/item/2576-helix-ya-ne-khaliavshchyk-ia-partner.html
Уся ця істерія свідчить про те, що не все добре у датському королівстві і скоро ми станемо свідками грандіозного шухєра. Але перед тим як ця вся афера лусне, хотілось би хоча б спробувати упередити подібні разводняки у нас в місті.

Так як наші правоохорнці сліпі і глухі, то єдиним інструментом є громадський осуд і колективна память. Пропоную тут ділитися інфою про всіх цих дирехторів, які разводять довірливих людей і наживаються на їх наївності. Бо більш чим впенений, що коли то все лусне, вони почистять інфу про себе в інеті. Потім коли їх будуть шукати розлючені вкладники, вони будуть кліпати невинними очима і казати "Я не віноват, он сам прішьол".

Так що якщо вам щось відомо про таких от персон, скидайте сюди хоча б ім'я, будемо прославляти наших "хероїв". Ті хто просто наївно вкидає гроші чіпати не будемо, їх доля і так покарає.
Субота, 30 січня 2016, 23:06
·
0
Votes
Undo
Я взагалі вважаю, що такого модератора який невміє слухати інші думки окрім своїх потрібно гнати з сайту....
Субота, 30 січня 2016, 23:05
·
0
Votes
Undo
ППЦ, через що срач? Холіксоїди образились? :silly: На що, те що продублювали їх фото з соціальних мереж на форум? Ну так прикольно, взнав багато нового)))
Потрібно було ще їхні фото розбавити смайликами - їх там спеціально напевне вчать смайлики в свої хуєлікснуті дописи вставляти (до речі відразу їх впізнаю в соціалках по смайликам і відразу дописи прогортаю не читаючи - дуже зручно))

А взагалі то, як на мене, хуєлікс - це шахрайство, довести зворотнього хеліксоїди не можуть. Людям дійсно впарюють, що це інвестиційна компанія, WTF?
Субота, 30 січня 2016, 22:55
·
0
Votes
Undo
я тебе зрозумів,більш мені з тобою нема про що розмовляти

Нарешті!!! Доречі запитай у любимого модератораХАМА а він збирається вибачатися? Адже ось ось має скоро трапитися. Тобто з його слів максимум до березня. Я думаю як мінімум чоловік тої дівчини комусь щось наб'є :lol:
Субота, 30 січня 2016, 22:54
·
0
Votes
Undo
А я 10 раз писала,щоб навели докази обману!І що???Де вони.І дійсно, обзиваючи людей він не просить вибачення!Йому все можна?Хай своїм батькам це каже!Але,є таке прислів'я"хіба мати виновата,що дитина дУрновата"
Субота, 30 січня 2016, 22:52
·
0
Votes
Undo
я тебе зрозумів,більш мені з тобою нема про що розмовляти
Субота, 30 січня 2016, 22:51
·
0
Votes
Undo
я написав,ти попросиш вибачення,чи тобі три рази написати,мені пофіг хто в ньому і кого там нема

Як я маю просити якщо я не там. Тобі 5разів написати. Там мої друзі. І навідміну від модератораХАМА, у них репутація не в чатах а в житті. І до них люди йдуть а не вони ловлять і приводять силою як в деяких страховках!!!
Субота, 30 січня 2016, 22:48
·
0
Votes
Undo
я написав,ти попросиш вибачення,чи тобі три рази написати,мені пофіг хто в ньому і кого там нема
Субота, 30 січня 2016, 22:46
·
0
Votes
Undo
Агов люди всі сюди!!!! Ви почитайте який абсурд він пише!! Він все легко доказує))) але покищо окрім статті скачаної з нету і написаної на замовлення він нічого не надав. То є особиста його фантазія на підставі якої він ображає людей.

не морозся,попросиш вибачення якщо потім спливе піраміда

Я морожуся? Агов ти мабуть не чуєш!! По-перше хто тобі сказав що я в Хеліксі. По-друге де ті обдурені? По -третьє а ти що замХАМАа?
Субота, 30 січня 2016, 22:44
·
0
Votes
Undo

zakryvaet-lico_57317513_orig_.png

Субота, 30 січня 2016, 22:44
·
0
Votes
Undo
Агов люди всі сюди!!!! Ви почитайте який абсурд він пише!! Він все легко доказує))) але покищо окрім статті скачаної з нету і написаної на замовлення він нічого не надав. То є особиста його фантазія на підставі якої він ображає людей.

не морозся,попросиш вибачення якщо потім спливе піраміда
Субота, 30 січня 2016, 22:43
·
0
Votes
Undo
ладно,якщо потім окажеться,що то є пираміда,вибачення попросиш у нього

Що означає "потім"? ХАМ пише ось ось!!! Тобто він просто накручує рейтинг? А те що він сьогодні безпідставно людей виставив і облив лайном це як? Тобто йому все дозволено?
Субота, 30 січня 2016, 22:41
·
0
Votes
Undo
Субота, 30 січня 2016, 22:38
·
0
Votes
Undo
ладно,якщо потім окажеться,що то є пираміда,вибачення попросиш у нього
Субота, 30 січня 2016, 22:36
·
0
Votes
Undo
Так згоден, з вами. Але мусить ХАМ відробити копійочку:) Тому і важко зараз щось в Україні змінити. Адже знаходяться ось такі псевдо-модератори і все старайся не старайся а в нього інше бачення.
Субота, 30 січня 2016, 22:36
·
0
Votes
Undo
Просто піраміди заробляють на грошах "внаглу", але вони не є більшими шахраями ніж банки чи виробники ліків або дорогущої електроніки. Якщо порівняти скількох людей по світу пустили банківські колектори і скількох емемеми всякі - тут ще подумаєш де ж корінь зла :dry: і чи про те взагалі тему створили.

Так в тому то і справа, що в цьому випадку все значно наочніше і простіше доводиться.
Субота, 30 січня 2016, 22:33
·
0
Votes
Undo
як модератора, його цікавить скільки буде срачу,чим більший срач тим форум оживає
Субота, 30 січня 2016, 22:33
·
0
Votes
Undo
Звертаюся до усіх людей які читають нас. Люди не мовчіть, я більш чим впевнений що є люди яких вже ображав наш модераторХАМ!! Сьогодні він без доказово і безпідставно образив наших жителів міста завтра він облиє лайном вас чи ваших друзів. Адже шкурні інтереси понад усе!!!
Субота, 30 січня 2016, 22:31
·
0
Votes
Undo
У нас є навіть окремий закон про піраміди, але нашим органам давно вже всім пофігу. Та суть навіть не в тому. Як назвати людину яка обманом наживається на іншій людині?

Тут дуже важко відповісти. :S Ну от є термін "комерційна таємниця", який цілком можна і під статтю "шахрайство" підвести. Просто піраміди заробляють на грошах "внаглу", але вони не є більшими шахраями ніж банки чи виробники ліків або дорогущої електроніки. Якщо порівняти скількох людей по світу пустили банківські колектори і скількох емемеми всякі - тут ще подумаєш де ж корінь зла :dry: і чи про те взагалі тему створили.

А шанувальникам пірамід (гелікс в даному випадку) - друзі, рано чи пізно вона лопне. Так буде обовязково. І модератор тут ні до чого :) Ваша задача - вгадати момент, коли треба мастирити лижі ;)
Субота, 30 січня 2016, 22:29
·
0
Votes
Undo
Я ВСЕ Ж ТАКИ НАПОЛЯГАЮ ЩОБ ОСТРОВСЬКИЙ ВИСТАВИВ СВОЄ ФОТО!!!!
Людські фото розуму хватило виставити,а своє кишка тонка)))
Тому ,красеню,покажись)Герой ти наш безстрашний))))))
Субота, 30 січня 2016, 22:29
·
0
Votes
Undo
Михайло, ви кумедні)) Та нашому модератору до лампочки енергоінвест:(( Що він з того матиме. Час ровера на машину міняти. От і вирішив підзаробити. Модератор якому плювати на місто. Це просто жах. Як вам те що він ще й ХАМ? Адже обзиває усіх хто має іншу думку в різних статтях сайту!!!!!
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів