П'ятниця, 29 січня 2016
  185 Replies
  76 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Може хто не в курсі, у нас вже кілька днів йдуть запеклі баталії в коментарях статей сайту про фінансову піраміду Хелікс:
http://shepetivka.com.ua/statti/biznes/item/2541-helix-cherhova-piramida-chy-velyka-investytsiina-kompaniia.html
http://shepetivka.com.ua/statti/biznes/item/2576-helix-ya-ne-khaliavshchyk-ia-partner.html
Уся ця істерія свідчить про те, що не все добре у датському королівстві і скоро ми станемо свідками грандіозного шухєра. Але перед тим як ця вся афера лусне, хотілось би хоча б спробувати упередити подібні разводняки у нас в місті.

Так як наші правоохорнці сліпі і глухі, то єдиним інструментом є громадський осуд і колективна память. Пропоную тут ділитися інфою про всіх цих дирехторів, які разводять довірливих людей і наживаються на їх наївності. Бо більш чим впенений, що коли то все лусне, вони почистять інфу про себе в інеті. Потім коли їх будуть шукати розлючені вкладники, вони будуть кліпати невинними очима і казати "Я не віноват, он сам прішьол".

Так що якщо вам щось відомо про таких от персон, скидайте сюди хоча б ім'я, будемо прославляти наших "хероїв". Ті хто просто наївно вкидає гроші чіпати не будемо, їх доля і так покарає.
Понеділок, 01 лютого 2016, 11:11
·
0
Votes
Undo
Симбіоз не розуміє тому що тупуватий ХАМ!! Навмисне перекручує усі факти(((( Маючи шкурні інтереси зі своїм господарем. Спочатку людина точно саме все дізнається а потім лиє брудом. Що ж робить симбіоз на основі жовтої застарілої преси пише коменти, поливаючи людей брудом. А де люди яких силою затягнули? Якщо думаєте що маєте докази ідіть до суду, пишіть скарги до поліції. А цього не робите тому що знаєте жовта преса то не факт. Всі хто пишуть посіпакам що вони хами, стають автоматично прихильниками хеліксу. І виставте свої фотки, якщо такі бійці за правду.
Понеділок, 01 лютого 2016, 11:15
·
0
Votes
Undo
Дякую це ще раз доказало що модератор ХАМ. Який саме так себе і веде. Для нього не існує іншої думки через манію величі. Образливі слова це його відношення до людей.
Понеділок, 01 лютого 2016, 12:59
·
0
Votes
Undo
Навмисне перекручує усі факти(((( Що ж робить симбіоз на основі жовтої застарілої преси пише коменти, поливаючи людей брудом.

Сцк, LOL. Блін аж заскрінив сторінку))). Потрібно ще десь викласти, що хеліксоїди вважають Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, Єдиний ліцензійний реєстр, аналог нашого ЄДРПОУ у Великобританії, особисту декларацією платника податку самого хуєлікса - жовтою пресою. Блін, ви шо там курите???
Понеділок, 01 лютого 2016, 14:03
·
0
Votes
Undo
От як можна писати людині яка глуха? А ні як!! Тупо пише своє і знов перекрутив слова. Йому за одне а він зовсім про інше. Та не можна всіх рахувати тупими. Агов посіпаки поважайте людей!!! Доречі великі генії то коли Хеліксу капец? Пишіть дату а то такі генії що тільки один одного поправляєте:) Давайте точно! Хотів би я бачити, що буде коли люди з Хеліксу будь праві а ви генії ні. Власне тому і не виставляєте фотки свої:) Боягузи!!! Перекручувати, хамити ось ваша вершини і то тільки в неті.
Понеділок, 01 лютого 2016, 15:06
·
0
Votes
Undo
Ви реально думаєте що хелікс буде вічним і ви не вважаєте її пірамідою?
Понеділок, 01 лютого 2016, 15:53
·
0
Votes
Undo
Я з самого початку написав що у мене здивування і претензія до модератора форуму, що він без підставно звинуватив і викинув фото людей не надавши щодо них доказів. Що вони вводять в оману людей. Не надавши доказів він навів наклеп. А також ображає їх різними словами. У мене в місті я точно заставив би відповісти за свої слова. Час покаже що це. Однозначно я тепер стану партнером Хелікса щоб перевірити як вони працюють. Так як переписка заставили мене перечитати і інші статті, точно скажу що ви не поважаєте людей!! Я знаю одне є докази, є причина до створення даної теми з фото.
Понеділок, 01 лютого 2016, 17:08
·
0
Votes
Undo
Який цікавий збіг обставин. До цього ти не був учасником хелікса, а тут ВИПАДКОВО З ІНШОГО МІСТА зайшов почитати про "дирехторів" і відразу станеш партнером, от прямо завтра і занесеш їм гроші. Я правильно зрозумів?
Понеділок, 01 лютого 2016, 18:13
·
0
Votes
Undo
От читаю я що пише Островський, симбіоз, дентіст....ви такі собі королі...усе має бути так як ви собі думаєте а якщо ні то ви відразу поливаєте брудом і стєбаєтесь..... Цікаво булоб на вас подивитися в реальному житті.... Щось мені підказує що ви б одразу "повсиралися".... Легко судити людину сидячі за комп'ютером.... А ви попробуйте їм це все сказати в очі при зустрічі...
Понеділок, 01 лютого 2016, 18:25
·
0
Votes
Undo
Дантистика хватило на одне повідомлення щоб звернутися до людини на "ви" А далі виховання взяло своє. Хамовитість не сховаєш((( Спешин для нього,про даний форум реклама гудить по просторах нету!!! І мені в зовсім не було труднощів почати читати. Якщо дійде це буде перший крок до виздоровлення;) А гроші вже сьогодні заніс, це так щоб знав. Нарешті бачу є охочі набити тобі пику!! Я знав що є ще нормальні люди. Чекаю історії який ти герой і що не по боявся і зустрівся з людьми, та й сказав що ти думаєш про все. Херою вперед!!!
Понеділок, 01 лютого 2016, 18:35
·
0
Votes
Undo
Легко судити людину сидячі за комп'ютером.... А ви попробуйте їм це все сказати в очі при зустрічі...

Господи боже мій, ну от що ви їм зробите якщо вони вам скажуть це у вічі? Бити почнете? Ну, спробуйте...
Чи ви думаєте раз вони вас не слухають на форумі, то обов'язково повірять в реалі? Хіба що ви носите з собою паку справжніх установчих жокументів, які дивним чином не співпадають з загальновідомими....
Понеділок, 01 лютого 2016, 19:24
·
0
Votes
Undo
Дантистика хватило на одне повідомлення щоб звернутися до людини на "ви" А далі виховання взяло своє. Хамовитість не сховаєш((( Спешин для нього,про даний форум реклама гудить по просторах нету!!! І мені в зовсім не було труднощів почати читати. Якщо дійде це буде перший крок до виздоровлення;) А гроші вже сьогодні заніс, це так щоб знав. Нарешті бачу є охочі набити тобі пику!! Я знав що є ще нормальні люди. Чекаю історії який ти герой і що не по боявся і зустрівся з людьми, та й сказав що ти думаєш про все. Херою вперед!!!

1. як ти мені пишеш на ти, то я маю звертатись на ви? нічого не переплутав?
2. ану, покажи де реклама гудить в інтернеті про форум? чи для тебе вк це весь інтернет?
3. відписуй тут і ми обов'язково зустрінемось.
4. я не те що впевнений, я знаю що хелікс звичайна піраміда і крапка.
з.і. квитанцію покажеш, що заніс гроші?))
Понеділок, 01 лютого 2016, 19:28
·
0
Votes
Undo
От читаю я що пише Островський, симбіоз, дентіст....ви такі собі королі...усе має бути так як ви собі думаєте а якщо ні то ви відразу поливаєте брудом і стєбаєтесь..... Цікаво булоб на вас подивитися в реальному житті.... Щось мені підказує що ви б одразу "повсиралися".... Легко судити людину сидячі за комп'ютером.... А ви попробуйте їм це все сказати в очі при зустрічі...

от ти реально думаєш, я побачу оцю вашу банку хелікса і всрусь?))) от злякаюсь і все буду плакати і таке інше?))) тобі самому не смішно, що ти говориш?
Понеділок, 01 лютого 2016, 19:32
·
0
Votes
Undo
Ви взагалі про що???? Про які документи???? Мені байдуже про що ви тут спорите...А хто казав що хтось когось почне бити???? І до чого тут спробуйте???-Це що погроза??? Виходить дійсно що те що я написав вище ви просто перекрутили у свою сторону!!! То навіщо тоді форум???? Створіть тему "Я так думаю і так має бути".
Понеділок, 01 лютого 2016, 19:35
·
0
Votes
Undo
"Цікаво булоб на вас подивитися в реальному житті.... Щось мені підказує що ви б одразу "повсиралися"" не твої слова?
Понеділок, 01 лютого 2016, 19:41
·
0
Votes
Undo
Дантіст "Вашу"???? І ви тудиж..... Якщо хтось щось пише що вам не подобається то він відразу стає в хелікс???? Це дійсно смішно..... Ви писали вище що ви виховані і не тикаєте перший....То чому ви перейшли на ти???? Ми що друзі???? Майте повагу.... Будьте вихованою людиною!!!!!
Понеділок, 01 лютого 2016, 19:44
·
0
Votes
Undo
Мої і що з того????
Понеділок, 01 лютого 2016, 20:02
·
0
Votes
Undo
Як же важко спілкуватися з тяжкою людиною. Читаючи статті легко знаходиш форуми, але бачу то для тебе вища математика)) Дякую за інфу як тебе знайти. Залюбки коли буду в Шепетівці постараюся зустрітися. Наділів думаю розмова вичерпана адже є тільки думка ХАМа і посіпак.
Понеділок, 01 лютого 2016, 20:13
·
0
Votes
Undo
Роман, буду вихованою людиною, але ти це вже не така велика образа, щоб нею тикати.
Отже, просто і в тебе і в "хелікс_бота" була мова за "зустріч в реальному житті" тому й випадково подумав, що ви обоє за одне) ні то вибачаюсь
Понеділок, 01 лютого 2016, 20:14
·
0
Votes
Undo
Бот, та не тікай, де ти рекламу за форум зустрів, дай відповідь на питання і йди собі з миром.
Понеділок, 01 лютого 2016, 21:10
·
0
Votes
Undo
Дещо з Тернопільського форуму:
[video width=425 height=344 type=youtube]DeVbQ9jvtxs[/video]

а також деякі дописи користувачів форуму:

"Доброго вечора! Мене звати Іван. Я живу в Європі. В невеличкому місті Тернопіль. Завдяки компанії "Хєлікс" я щодня мандрую в тролейбусі. А кожного літа я катаюсь на великому білому теплоході "Герой Танцоров""

"А мене зовуть Орест! Завдяки компанії "Хєлікс" я почав їздити від Дружби до Центру за 20 хвилин! і це велике диво і хороша новина, адже до цього я їхав 45 хвилин! "

"А як же проект з сонячними панелями? Там на скільки я памятаю набагато більші суми крутилися чим по World GMN? Тоже лохотрон? Я на його развод по World GMN повівся -300 грн))))) Зато коли до мене підійшли з хелікс і сказали шо Голда тут ним заправляє, зразу були послані накуй)))) А хвалять його тільки ті хто встиг наепати інших і відбити своє бобло)))) "

"В усіх лохо-уєбанських млм оленів фішка однакова- куча фоток де вони на дорогих авто і на супер відпочинку і т.д. невже народ на таке ведеться? "

"Любий вуйко з Смиківців може за 1000 долярів замовити свій офшор в Лондоні чи Вашингтоні. Оформлення за пару днів і ти власник "Вуйко інвестмент" )))
P.S. OLX - це не те що ви думаєте, а ЛОХ просто треба місцями поміняти ))) "
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів