П'ятниця, 29 січня 2016
  185 Replies
  79 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Може хто не в курсі, у нас вже кілька днів йдуть запеклі баталії в коментарях статей сайту про фінансову піраміду Хелікс:
http://shepetivka.com.ua/statti/biznes/item/2541-helix-cherhova-piramida-chy-velyka-investytsiina-kompaniia.html
http://shepetivka.com.ua/statti/biznes/item/2576-helix-ya-ne-khaliavshchyk-ia-partner.html
Уся ця істерія свідчить про те, що не все добре у датському королівстві і скоро ми станемо свідками грандіозного шухєра. Але перед тим як ця вся афера лусне, хотілось би хоча б спробувати упередити подібні разводняки у нас в місті.

Так як наші правоохорнці сліпі і глухі, то єдиним інструментом є громадський осуд і колективна память. Пропоную тут ділитися інфою про всіх цих дирехторів, які разводять довірливих людей і наживаються на їх наївності. Бо більш чим впенений, що коли то все лусне, вони почистять інфу про себе в інеті. Потім коли їх будуть шукати розлючені вкладники, вони будуть кліпати невинними очима і казати "Я не віноват, он сам прішьол".

Так що якщо вам щось відомо про таких от персон, скидайте сюди хоча б ім'я, будемо прославляти наших "хероїв". Ті хто просто наївно вкидає гроші чіпати не будемо, їх доля і так покарає.
Неділя, 31 січня 2016, 15:08
·
0
Votes
Undo
Такого ХАМовитого модератора щей офіційного чату,не бачив ні в одному місті!Ти дійсно якись безстрашний,але який поважний модератор буде обзивати всіх підряд!
Неділя, 31 січня 2016, 14:45
·
0
Votes
Undo
Складається таке враження що ви з іншої планети....Хіба ви небачите що вам вже неодноразово пишуть про те що ви грубіян!!!??? Досить ображати людей, а то виходить хто б що не написав всеодно ви його обізвете....
Неділя, 31 січня 2016, 14:32
·
0
Votes
Undo
Я все називаю своїми іменами, байдуже якого вони віку. Якщо він усвідомлює, що таке Хелікс і далі заманює людей - то він мудак, як не крути. Якщо не усвідомлюють, то тоді вони відверті дурні. Хай тут хоч 100 коментарів гнівних настрочать, це нічого не змінить.
Неділя, 31 січня 2016, 14:27
·
0
Votes
Undo
Островський а хто тобі дав право обзивати людей???? Ти невихована людина яка схоже на все неможе себе вести чемно!!! Ти навіть незнаєш кого обзиваєш, а можливо людина на яку ти льєш бруд годиться тобі у батьки.... А що якби якийсь мудак як ти так себе вів з твоєю родиною??? З усього цього балагану погоджусь тільки з одним Островський ти ХАМ!!!!!
Неділя, 31 січня 2016, 13:43
·
0
Votes
Undo
Всі виплати гаратовано проводяться через платіжну систему Heixmoney ,яка співпрацює з усіма банками України та світу !

А подскажите, как напрямую вывести на счет любого банка деньги с Хеликсмани, если сотрудничает со всеми банками (без посредников)? Вопрос реально интересует на основе вышесказанного.
Неділя, 31 січня 2016, 13:28
·
0
Votes
Undo
Ви гірше дітей, чесн слово. З нетерпінням чекатиму суду дебілятки:-)
Неділя, 31 січня 2016, 12:56
·
0
Votes
Undo
Дорогі відвідувачі сайту!

Вас свідомо вводить в оману Островський !
Не ведіться на його ДИБІЛЬНУ СТАТЕЙКУ!
Він показав вам не витяги з реєстрів а звичайні папірці перепроблені ним ніяк не підтверджені ні однією офіційною установою України!
Компанія HELIX має всі відповідні установчі документи і є єдиною повторюю-Єдиною Ліцезованою в Україні Офіційно Інвестиційно-фнансовою компанією .Всі виплати гаратовано проводяться через платіжну систему Heixmoney ,яка співпрацює з усіма банками України та світу !
У своїх статтях Островський порушує декілька статей закону України Про захист економічної конкуренції , тому ,компанія готує зверненя до суду та до Антимонопольного комітету на підставі
вмотивованого клопотання в інтересах розслідування справи про
порушення законодавства про захист економічної конкуренції , та про порушеня прав суб"єктів підприємницьої діяльності -зокрема компанію партнерів компанії про дачу завідома неправдивої та непідтвердженої інформації ,щодо ТМ HELIX та її партнерів а саме - в засобах масової інформації.
Компанія HELIX була й буде працювати та процвітати,робити тисячі українців щасливими та впевненими в завтрашньому дні, назло різним там "конкурентам" та "жовторотій пресі"а от пану Островському прийдеться відповісти суду про реальні підстави та мотиви свого злочину !
Неділя, 31 січня 2016, 12:35
·
0
Votes
Undo
Так звісно, чого ми не запитали іларіона;)) Адже всі люди тупі а він один, ой не один ще модераторХАМ та його посіпаки є дуже розумні. Провідні юристи, потужні бізнесмени, та просто люди то всі тупі тому що співпрацюють з Хелікс а наші псевдо-генії є розумними. А що багато розуму треба щоб принизити людей? Особливо тим людям що живуть інтернетом і мають свій світ уявний, то для них всі інші то 'чужі":) Надіюсь хтось модератору на живо пояснить що обливати брудом людей без фактів не можна!! Ганьба ХАМам!!!
Неділя, 31 січня 2016, 12:07
·
0
Votes
Undo
Дорогий ,Іларіон,що ж тобі понятно?
Обгрунтуй свої слова.В чому заключається шахрайство?
Шахрайство-це те,що при зарплаті 2000 грн люди платять за комунальні 1500 грн,а на 500 грн, ті що залишились, має прожити !!!!
Неділя, 31 січня 2016, 11:28
·
0
Votes
Undo
Я нерозумію про що ви тут спорите? ІТАК ВСЕ ПОНЯТНО хеликс звичайна шахрайська піраміда така як івсі інші, правда вній дуже все гарно (ювілірно) замасковано та скрито!
Неділя, 31 січня 2016, 10:53
·
0
Votes
Undo
Дивіться люди яка цікава ситуація☝️ МодераторХАМ стверджує що всі хто не підтримує його статті з жовтої преси то значить пишуть від Хелікса. Цю ж думку підтримує головний посіпака модератораХАМА, який повністю все що пише,витягує з Інтернету( жовта преса) мабуть хлопчики вважають що усі тупі, а вони розумні. Я думаю хто хоч трішки вміє користуватися інтернетом досить легко знайде,що матеріали які надали генії писанини є звичайнісінькою заказухою і досить легко знайти,що писалися ці матеріали на замовлення. Ганьба таким модераторам!! Досить людей брудом обливати!!
Неділя, 31 січня 2016, 09:11
·
0
Votes
Undo
Symbios,може я щось не розумію,але у 2-х статтях реального (як ви любите казати )"кидалова"НЕМАЄ!!!
Дайте список людей ,кого кинути!
Не дасте?Чому?
А я скажу чому...
БО ТАКИХ ЛЮДЕЙ НЕМАЄ!!!!

Все що ви можете робити-це обзивати людей.
Чому Островський і ви не виставляєте своє фото?Розуму хватило покопіювати людські.
Давайте,покажіть себе!
Шепетівка має знати кому дякувати.
Неділя, 31 січня 2016, 09:01
·
0
Votes
Undo
Symbioz,може я щось не розумію,але у 2-х статтях реальних фактів(як ви любите казати)"кидалова" немає.От ви Обзиваєте людей з своїм дружком,а мого прохання не чуєте!
Виставіть списки людей кого кинули!
Але ви цього не зробите!
Чому?
Бо таких людей немає!!!!!!!

Все,що ви можите робити-це обзивати людей!
Чому Островський не виставляє своє фото,разом з вами?????
Ховаєтьсь?
Ви ж безстрашність!Покажіть себе!Розуму хватило фото людей покопіювати.
Ви ж герої,кому Шепетівка буде дякувати.
Неділя, 31 січня 2016, 01:33
·
0
Votes
Undo
https://www.youtube.com/watch?v=JLuXk1-lg6A&feature=youtu.be
ну и где ты тут кидалово видишь баламут?
Неділя, 31 січня 2016, 01:19
·
0
Votes
Undo
Шановний,Symbioz,ми вже всі зрозуміли що ти такий самий хам,як і Островський.Але я не дивуюсь)Може хоч ти наведеш реальні факти обману?

Доречі...походу в тебе немає особистого життя,що ти вивчаєш сторінки людей в соціальній.мережі)Мені тебе шкода(

Факти я вже декілька разів наводив і в першій темі по хуєліксу тут на форумі, і в статтях. проте хеліксоїди їх вперто на помічають. Просто через те, що апелювати немає чим)))

Я не вивчаю сторінки, я просто іноді полюбляю читати висловлювання/роздуми розумних людей - хеліксоїдів це не стосується, я ж написав, що їхні роздуті смайликами висери - пропускаю)))
Неділя, 31 січня 2016, 00:59
·
0
Votes
Undo
Справедливий судья, цi хлопцi з Хелiксу вихованi. До такого вони точно не опустяться!!!
Неділя, 31 січня 2016, 00:34
·
0
Votes
Undo
Ты Островский Санек некий черт смотрю беспредельничаешь некак? Небоишься ка Герой что эти ребята с Хеликса то скинуться мне хоть по доллару чтоб тя Бебики потушить ?
Неділя, 31 січня 2016, 00:25
·
0
Votes
Undo
Як же соромно за вас, пане Островський, соромно, що такі не компетентні у своїй справі журналісти працюють у нашому місті... Да підійдіть ви в офіс Хеліксу, попросіть хай вам нададуть усю інформацію, документацію про легальність Хеліксу, а от тоді думайте що вам писати!!! А зараз я бачу від вас пусті слова, які нічого не варті! Годі безпідставно втоптувати людей у багнюку!!! Будь-який бізнес попадає в ризик рано чи пізно розпастися, а от коли, точно не вам судити. Ви вже вибачте (обзивати людей - це ваша парафія), але читаючи все вами написане, складається враження, що у вас як мінімум легка форма олігофренії. Грош ціна в базарний день, таким журналістам як ви! Ганьба!!!
Субота, 30 січня 2016, 23:15
·
0
Votes
Undo
Шановний,Symbioz,ми вже всі зрозуміли що ти такий самий хам,як і Островський.Але я не дивуюсь)Може хоч ти наведеш реальні факти обману?

Доречі...походу в тебе немає особистого життя,що ти вивчаєш сторінки людей в соціальній.мережі)Мені тебе шкода(
Субота, 30 січня 2016, 23:13
·
0
Votes
Undo
А я оце думаю, коли вірні пси з'являться на допомогу босу))) Ось з'явився. Люди робіть висновки самі, хамлять, ображають і саме головне чують тільки себе.
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів