П'ятниця, 29 січня 2016
  185 Replies
  78 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Може хто не в курсі, у нас вже кілька днів йдуть запеклі баталії в коментарях статей сайту про фінансову піраміду Хелікс:
http://shepetivka.com.ua/statti/biznes/item/2541-helix-cherhova-piramida-chy-velyka-investytsiina-kompaniia.html
http://shepetivka.com.ua/statti/biznes/item/2576-helix-ya-ne-khaliavshchyk-ia-partner.html
Уся ця істерія свідчить про те, що не все добре у датському королівстві і скоро ми станемо свідками грандіозного шухєра. Але перед тим як ця вся афера лусне, хотілось би хоча б спробувати упередити подібні разводняки у нас в місті.

Так як наші правоохорнці сліпі і глухі, то єдиним інструментом є громадський осуд і колективна память. Пропоную тут ділитися інфою про всіх цих дирехторів, які разводять довірливих людей і наживаються на їх наївності. Бо більш чим впенений, що коли то все лусне, вони почистять інфу про себе в інеті. Потім коли їх будуть шукати розлючені вкладники, вони будуть кліпати невинними очима і казати "Я не віноват, он сам прішьол".

Так що якщо вам щось відомо про таких от персон, скидайте сюди хоча б ім'я, будемо прославляти наших "хероїв". Ті хто просто наївно вкидає гроші чіпати не будемо, їх доля і так покарає.
Субота, 30 січня 2016, 22:25
·
0
Votes
Undo
Не очікувано але мої слова підтвердилися;) Островсткий дійсно думає що він супермен :) . Ви почитайте що він пише, ніби поліція і всі органи нічого не роблять,а він один спасає світ :lol:
Але саме цікаве те що він далі обливає людей брудом, ображає і не надає жодних фактів. Тобто він має шкурні інтереси, адже йому всеодно що робиться в Шепетівці, його цікавить Хелікс:) Він не тільки геній він щей провидець адже точно знає що в Хеліксі людям точно забивають баки. А це знову наклеп. Тому прошу відгукніться люди кого обдурили і не розказали про компанію. Ау, ау... Ой немає тобто модераторХАМ немає жодних доказів а тільки вигідно для себе висвітлює чужі статті жовтої преси. Така людина і тут раптом жовта преса((((
Субота, 30 січня 2016, 22:23
·
0
Votes
Undo
Я вже замучилась питати тебе....
ЯКИЙ ОБМАН?НАВЕДИ ПРИКЛАД!!!!
Хватить писати цей бред.
Хелікс існує і в Італії і в Польщі і в інших країнах.
І тільки ти один серед цих тисячі "тупих"людей зрозумів що це обман.
Довели свої слова.КОНКРЕТНО!
Субота, 30 січня 2016, 22:15
·
0
Votes
Undo
У нас є навіть окремий закон про піраміди, але нашим органам давно вже всім пофігу. Та суть навіть не в тому. Як назвати людину яка обманом наживається на іншій людині?
Субота, 30 січня 2016, 22:10
·
0
Votes
Undo

Ти мене дивуєш, то може давай взагалі відмінимо статтю "шахрайство"?

От доречі - дії цієї компанії, очевидно, не підпадають під санкції цієї статті. Отже, ніякого шахрайства там, виходить, нема. Інакше правохоронні органи цю всю кантору уже давно б прикрили. Але на це нема і натяку. Чому? :huh:
Субота, 30 січня 2016, 22:02
·
0
Votes
Undo
+ ніхто ж грошей не вимагає, руки не викручує...
Самі несуть :unsure:
І на халяву хочуть заробити)
П.с. Лох не мамонт.... :)

Ти мене дивуєш, то може давай взагалі відмінимо статтю "шахрайство"?
Субота, 30 січня 2016, 21:43
·
0
Votes
Undo
Добрий вечір !!!! Хочу звернутися до усіх читачів взагалі цього сайту... Мені чесно кажучи взагалі побарабану чи то піраміда чи ні.... !!!! Я от тільки хочу зрозуміти одне а навіщо ображати ЛЮДЕЙ називаючи їх оленями, лохами, і т.д. Взагалі модератори сайту наскільки мені відомо цього робити неповинні!!!! Пан Островський ви ж напевно вихована людина і напевно маєте вищу освіту... а ведете себе як дитя яке ображане на весь світ !!!
Субота, 30 січня 2016, 21:35
·
0
Votes
Undo
Добрий вечір !!!! Хочу звернутися до усіх читачів взагалі цього сайту... Мені чесно кажучи взагалі побарабану чи то піраміда чи ні.... !!!! Я от тільки хочу зрозуміти одне а навіщо ображати ЛЮДЕЙ називаючи їх оленями, лохами, і т.д. Взагалі модератори сайту наскільки мені відомо цього робити неповинні!!!! Пан Островський ви ж напевно вихована людина і напевно маєте вищу освіту... а ведете себе як дитя яке ображане на весь світ !!!
Субота, 30 січня 2016, 21:11
·
0
Votes
Undo
+ ніхто ж грошей не вимагає, руки не викручує...
Самі несуть :unsure:
І на халяву хочуть заробити)
П.с. Лох не мамонт.... :)
Субота, 30 січня 2016, 20:41
·
0
Votes
Undo
лохам ти в жизні не поможеш,ти їм сци в очі,а вони думають,дощ іде
Субота, 30 січня 2016, 20:34
·
0
Votes
Undo
Якщо слідкувати твоїй логікі,то ніхто не може гарантувати що буде з нами завтра,чи буде він працювати на роботі ,і чи взагалі з людиною завтра щось не трапиться.Ніхто не знає що з ним буде завтра.Тому ти пишеш маячню!
Субота, 30 січня 2016, 20:31
·
0
Votes
Undo
Островський,до тебе,як до жирафа доходить дуууууже довго.
Ти ж ядом прискаєш,що людей дурять,давай списки кого обдурили.Відповідай за свої брехливі слова.Хватить вже !!!!
І ще раз повторюю,бо тобі важко уловити,вистав своє фото,ти ж нікого не боїшся!
Субота, 30 січня 2016, 20:24
·
0
Votes
Undo
оце-то набамбурили за пару годин,обманюють нас повсюду,начну із банків,магазинів,комунальних послуг і т.д.,щось ти мовчиш,а ще і медицина в придачу.Вкожного голова на плечах

Розумієш, от є у нас на форумі Гоблін, він також вкинувся в цю піраміду. Але коли він розповідає про неї друзям, то відверто каже, що це фінансова піраміда і ніхто не може гарантувати часу скільки вона ще проживе. Все чесно, адже він нікого не обманює.
А є такі от аноніми, які людям впарюють, що це велика інвестиційна компанія, яка ніколи не прогорить, бо он яка успішна. Тобто нагло і відверто брешуть.

Уловив різницю?
Субота, 30 січня 2016, 19:59
·
0
Votes
Undo
оце-то набамбурили за пару годин,обманюють нас повсюду,начну із банків,магазинів,комунальних послуг і т.д.,щось ти мовчиш,а ще і медицина в придачу.Вкожного голова на плечах
Субота, 30 січня 2016, 19:58
·
0
Votes
Undo
Де ти, старий добрий енергоінвест з полодюком і ревізором? :unsure: Ото вже знайшли тєму :)
Субота, 30 січня 2016, 19:34
·
0
Votes
Undo
100%перш ніж на когось писати,що ховаються за анонімами-вистав своє фото!ти ж нікого не боїшся.Чекаємо ,тебе, красеню :) :whistle:
Субота, 30 січня 2016, 19:01
·
0
Votes
Undo
.
Субота, 30 січня 2016, 18:26
·
0
Votes
Undo
Обороти в 100 тис. дол. це де в Шепетівці ? Не хіло брильянтово-сапфірові :cheer: :cheer: :cheer:
Всіх знаю, працюють або працювати торговими на бакалії
Субота, 30 січня 2016, 18:02
·
0
Votes
Undo
Ні-ні так не треба. МодераторХАМ викинув фото людей, обізвав їх. При цьому не надавши жодного, я наголошую жодного доказу. А ще ХАМ пише що Хеліксу залишилося буквально місяць!! А ти хочеш його спасти! Хай точно скаже скільки часу а то тільки й пише що ось-ось))) і от коли час пройде я вимагаю привселюдного вибачення!! І удалиться фотки. Або хай надасть докази чи хочаб приведе одного партнера компанії якого заставили! І для ХАМа персонально уточнення що Хеліксу скоро не 1,5 р а в березні два роки. А то бреше людям!!!
Субота, 30 січня 2016, 17:57
·
0
Votes
Undo
А давайте тимчасово закриємо тему і повернемося до неї через рік. От і подивимось, хто був неправий. Хто за?
Субота, 30 січня 2016, 17:55
·
0
Votes
Undo
І знову модераторХАМ пише як гопник)))Флудити? Ти що правда живеш у своєму світі? Тобі люди пишуть що ти хам!!! Тебе питають чому ти знайшов статтю якій 1,5р і викинувши її не написав що вона писалася на замовлення? Чому викинувши матеріал жовтої преси ти не сказав проце людям? Чому ти уникаєш теми своєї заангажованості? І до речі де докази? А людям які розвивають Хелікс я Дякую що ви є!! Чуєш ХАМ? Людям!! А не клоунам, брехунам і всім тим обзиванням які так вміло пишеш!
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів