Завантаження обкладинки.. Перетягніть обкладинку, щоб змінити положення
Інформація
1 червня 2021 року у Шепетівці на території стадіону Локомотив, що біля Парку культури та відпочинку, відбудуться велопе"..
1 червня 2021 року у Шепетівці на території стадіону Локомотив, що біля Парку культури та відпочинку, відбудуться велоперегони “Дивогонка” для дітей від 2 до 11 років.

https://www.facebook.com/events/963474181068196

Захід організовують представники Шепетівського осередку скаутської організації України “Пласт”. На меті мають розвивати та підтримувати у дітей зацікавленість до їзди на велосипеді та пропаганди здорового способу життя.

Початок заходу о 15:00. Велоперегонити запрошують на біговелах, самокатах, три- та двоколісних велосипедах. Медалі та призи отримують всі маленькі учасники.

“Дивогонка” - це традиційний пластовий захід. В інших містах України такі події організовують щороку. Цьогоріч традицію велоперегонів серед наймолодших хочемо започаткувати і в Шепетівці. Запрошуємо батьків активно зголошувати своїх діток до участі. Це буде гарне та корисне сімейне свято”, - наголошує координаторка велоперегонів “Дивогонка” у Шепетівці Марія Чапалюк.

Для участі необхідно обов’язкового попередньо зареєструватися до 28 травня за посиланням: https://forms.gle/cJ66uLAxnBGQaGuH6. Реєстраційний внесок - 50 грн (сплачуються на місці у день проведення “Дивогонки”).

Важливо! Усі учасники велоперегонів повинні обов’язково мати захисні шоломи.
З метою дотримання карантинних норм усім присутнім на заході необхідно бути у захисних медичних масках.

Деталі за телефоном: 097-60-39-895.
Ще
Останні фото
Відео
Не завантажено жодного відео.
Посилання скопійоване
Фільтрувати стрічку новин:
Закріплені записи
Остання Активність
Ще немає активностей які можна відобразити
Неможливо завантажити підказку.
0
репостів
0
репостів