Завантаження обкладинки.. Перетягніть обкладинку, щоб змінити положення
Інформація
18 березня у Музеї пропаганди у Шепетівці відкривається “ШЛЯХ СВОБОДИ” виставка плакатів Нікіти Тітова. Вона присвячена "..
18 березня у Музеї пропаганди у Шепетівці відкривається “ШЛЯХ СВОБОДИ” виставка плакатів Нікіти Тітова. Вона присвячена українським реаліям від початку Революції Гідності та війни на сході України. Серед них – роботи про Майдан, ключові події війни на Донбасі: Іловайськ, битва за аеропорт, режим тиші, життя на лінії зіткнення.
Особливістю творчості Тітова є лаконізм і глибокий сенс, захований у кожному плакаті. Образи волонтера, добровольця, розвідника, патріота передають суть трансформації, що відбулася з українським суспільством. Талант митця ретранслює нам самих себе, і нас – світові. Тут – фронтова тиша і відродження української нації – патріоти та воїни – її кров.
“Наша країна і наша свобода тримаються на нашій армії, наших добровольцях, наших волонтерах, на людях у яких вона в серці. Занадто багато випробувань, занадто складний час. Війна, вірус, криза, але залишається віра, що все можна перемогти, хай так і буде”, – пояснює Нікіта Тітов.
Нікіта Тітов – відомий український художник, ілюстратор, плакатист. Народився у 1973 році у місті Їхві, Естонія. Художню освіту здобув у Харкові. Працює в Харківський ЛітМузей.
? ЕКСПОЗИЦІЯ ДІЄ: з 18 березня до 02 травня, щодня без вихідних, з 9:00 до 17:00
? МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ: Музей пропаганди, вулиця Островського, 2, м. Шепетівка, Хмельницька область
? ВАРТІСТЬ ВХІДНОГО КВИТКА: для дорослих – 40 грн, для дітей та студентів – 20 грн. Передбачено пільги для людей з особливими потребами, учасників бойових дій, дітей-сиріт, малозабезпечених та дітей, батьки яких є учасниками бойових дій.
Організатори: Національний музей Революції Гідності • Maidan Museum, Український інститут національної пам'яті, Центр Досліджень Визвольного Руху, Музей пропаганди, Департамент інформаційної діяльності, культури, національностей та релігій Хмельницької ОДА, Хмельницька обласна рада.
#МузейМайдану #шляхсвободи #мистецтво
Ще
Останні фото
Відео
Не завантажено жодного відео.
Посилання скопійоване
Фільтрувати стрічку новин:
Закріплені записи
Остання Активність
Ще немає активностей які можна відобразити
Неможливо завантажити підказку.
0
репостів
0
репостів