Вівторок, 06 квітня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні на сайті президента України з'явилось розпорядження про призначення нового голови Шепетівської районної державної адміністрації Хмельницької області. 

На Шепетівщині знищили 134 боєприпаси часів Другої світової війни
Розділ Події

5 квітня о 16:00 піротехніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області шляхом підриву знищили вісім 45 мм артилерійських снарядів та вісім 50 мм мінометних мін часів Другої світової війни, які були виявлені напередодні поблизу с. Сошки Шепетівського району.

Поліцейські Шепетівського районного управління поліції нагадали громадянам про відповідальність за спалювання сухої трави. Токсини, які виділяються під час горіння рослин та інших речовин шкідливо впливають на здоров’я людини та навколишнє середовище. А маленьке полум’я може призвести до масштабних пожеж, загибелі людей та непоправних наслідків.

Відповідне рішення було прийнято сьогодні в ході засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це повідомили у пресслужба Шепетівської міської ради.

З 1 квітня в Україні розпочався призов на строкову військову службу відповідно до указу президента України та розпорядження голови Хмельницької обласної державної адміністрації. Весняний призов триватиме до червня 2021 року включно. Сьогодні із Шепетівки було відправлено чергову групу із трьох новобранців.

Функціонування жорстокої репресивно-каральної машини тоталітаризму на українських землях у 1929–1933 роках призвело до трагічних наслідків. На жаль, свідомість сучасного покоління не завжди сприймає усі митарства та жахіття, які пережили наші предки. Однак, суспільство не має права забувати про них. З цією метою ми й збираємо живі спогади про маловідомі й цікаві сторінки історії нашого краю.

Протягом доби на Шепетівщині буде мокрий сніг та ожеледиця
Розділ Події

6 та 7 квітня спостерігатиметься ускладнення погодних умов по території Хмельницької області. Про це інформує Державне підприємство "Хмельницька обласна служба місцевих автодоріг".

Станом на 06.04.21 року у м. Шепетівка 33 осіб, які лікувалися від коронавірусної інфекції COVID-19, одужали. 4 шепетівчанки 1928 р.н., 1938 р.н. 1949 р.н. та 1951 р.н., які лікувалися від коронавірусної інфекції, померли.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 6 квітня в Хмельницькій області зареєстровано 69268 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 2717 - діти, 4347 - медпрацівники. За добу на Хмельниччині щеплено 410 осіб.

У Пліщині вночі горіла безгосподарча будівля
Розділ Події

Сьогодні, 6 квітня, о 04 год. 09 хв. виникла пожежа безгосподарчої споруди у селі Пліщин Шепетівського району. Виклик про займання отримала 21 Державна пожежно-рятувальна частина м. Шепетівка.

0
репостів
0
репостів