Розділ Події

Протягом доби на Шепетівщині буде мокрий сніг та ожеледиця

Автор 06 квітня 2021, 12:53

6 та 7 квітня спостерігатиметься ускладнення погодних умов по території Хмельницької області. Про це інформує Державне підприємство "Хмельницька обласна служба місцевих автодоріг".

У зв’язку з переміщенням атмосферного фронту з північного-заходу на Хмельниччині в другій половині дня 06 квітня, вночі та вранці 07 квітня очікується погіршення погодних умов:

  • помірний мокрий сніг;
  • налипання мокрого снігу;
  • на дорогах ожеледиця ( І рівень небезпечності, жовтий).

Такі погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць, вплинути на роботу служб комунального господарства та об’єктів соціальної інфраструктури.

ДП "Хмельницька обласна служба місцевих автодоріг" попереджає водіїв та піщоходів про небезпеку і просить дотримуватися Правил дорожнього руху.

6 квітня -  вітер південно-західний з переходом вдень на північно-західний 7-12 м/с. У другій половині дня температура повітря сягатиме 2° тепла. Температура повітря вночі від 0° до 1° тепла.

7 квітня - хмарно, мокрий сніг та дощ. Вночі та вранці слабке налипання мокрого снігу, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний 5-10  м/с. Температура повітря вночі від -1° до 1° тепла, вдень 0-5° тепла.    

Детальніше про погоду у Шепетівці за посиланням https://shepetivka.com.ua/pohoda.html

Останнє редагування 06 квітня 2021, 13:08
0
репостів
0
репостів