П'ятниця, 02 квітня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Йдучи на вибори до Верховної Ради України в 2019 році, кожен із кандидатів пропонував виборцям свою передвиборчу програму. Минуло понад півтора року. І, як з’ясувалося, упродовж цього часу депутати, які здобули перемогу в семи виборчих округах Хмельниччини, по-різному ставилися до виконання передвиборчих обіцянок, що стосувалися їхніх округів: хтось систематично працював задля виконання взятих на себе зобов’язань, а хтось поки відкладав їх реалізацію.

Як змінити постачальника газу не виходячи з дому та платити менше
Розділ Бізнес

Вже не перший місяць, мешканців Шепетівки та Шепетівського району, яких обслуговує ПАТ «Шепетівкагаз», ціна за спожитий газ неприємно дивує. Але є спосіб платити за газ менше.

Шепетівська міська комісія з питань ТЕБ та НС продовжила обмеження через COVID-19 до 12 квітня. Про це повідомила пресслужба Шепетівської міської ради.

Хмельницький окружний адміністративний суд погодився з прокуратурою та ухвалив рішення, яким позов прокуратури до Ленковецької сільської ради (ОТГ) про визнання бездіяльності протиправною задоволено, та відповідача зобов’язано утворити службу у справах дітей.

Частину приміщень Вузлової лікарні залучили для лікування хворих з COVID-19
Розділ Події

Таке рішення прийняли сьогодні на позачерговій сесії Шепетівської міської ради. Це дозволить залучити Вузлову лікарню для боротьби з COVID-19 та збільшити ліжковий фонд, адже останніми тижнями Шепетівська багатопрофільна лікарня практично заповнена хворими.

Станом на 02.04.21 року у Шепетівці лабораторно підтверджено 32 нових випадки захворювання. 28 шепетівчан, які лікувалися від коронавірусної інфекції COVID-19, одужали.

За добу на Хмельниччині щеплено 700 осіб.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 2 квітня в Хмельницькій області зареєстровано 66273 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 2599 - діти, 4240 - медпрацівники.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким затверджено угоду про примирення у кримінальному провадженні, укладену між обвинуваченим та потерпілою.

31 березня, у м. Шепетівка під час проведення санкціонованого обшуку в автомобілі «DACIA LOGAN», яким користується 30-річний уродженець Шепетівського району, а нині мешканець м. Хмельницького, поліцейські виявили та вилучили три поліетиленових прозорих пакети з порошкоподібною кристалічною речовиною та один пакет із залишками такої речовини, електронні ваги, ізоляційну стрічку, а також пластикову трубку, призначену для споживання наркотиків.

0
репостів
0
репостів