Розмір шрифту: +
4 minutes reading time (760 words)

Жінка повинна бути жіночною

   

 

Впевнений, що чоловікам подобаються жінки, у присутності яких вони виразно відчувають свою приналежність до чоловічої статі. І найлегше йому відчути себе таким поряд з жінкою здатною випромінювати жіночність.

Якщо жінка відкриє в собі традиційні жіночі риси і скористається деякими жіночими прийомами спілкування, вона відразу стане більш привабливою для чоловіків, серед яких вона зможе вибрати собі підходящого.

Яка ж жінка є жіночною?

Можу стверджувати, що жіночність жінки характеризують такі складові:

- Упевненість у собі;

- Сексуальність;

- Сприйнятливість;

- Чуйність.

Чи вважаєте ви себе Жіночною? Наскільки вам властиві ці якості?

 

Швидше за все, ви впевнені, що знаєте, що таке упевненість в собі, ну і звичайно сексуальність. Велика ймовірність того, що дивлячись на Сприйнятливість і Чуйність - ви задумалися.

 

Але хочу вас запевнити, що більшість з вас не знають, що таке упевненість в собі і підміняють її самовпевненістю.

Впевнена у собі жінка:

-Не сумнівається, що оточуючі хочуть дбати про неї.

-Звертається за допомогою.

-Знає, що оточуючі можуть і хочуть їй допомогти, так що вона не повинна розраховувати тільки на себе.

-Веде себе як відкрита жінка, готова прийняти допомогу

-Вселяє чоловікові, що він зможе зробити її щасливою, домогтися її любові. Вона знає, що чоловіки орієнтовані на результат, і їх збуджує думка про те, чого він може досягти в майбутньому.

-З повагою ставитися до своїх потреб, бажань і переконань. Не жертвує собою заради любові.

-Знає, чого вона хоче від чоловіка і вміє це показати.

-Бере активну участь у розмові, висловлює свою оригінальну думку.

-Впевнена, що для чоловіка є насолодою упадати і завойовувати її.

-Впевнена в своїй жіночій привабливості. Виграшно підкреслює свою жіночу природу. Добре виглядає, красиво одягається (в жіночий одяг), насолоджується своєю природою.

Самовпевнені жінки:

-Сумнівається, що оточуючі чоловіки хочуть дбати про неї.

-Розраховує тільки на себе.

-Веде себе так, що ні кому навіть в голову не прийде їй допомогти.

 -Впевнена, що якщо вона не зможе отримати все, в чому вона має потребу, то вона обійдеться і без цього.

-Впевнена в тому, що вона зможе домогтися розташування будь-якого чоловіка, якого вона обере і його любові.

-Впевнена, що все складеться саме собою і чоловік сам повинен здогадатися про її бажання, навіть якщо вона буде їх заперечувати.

 

Сексуальність жінки

 Що ж потрібно зробити, щоб стати сексуальною і бажаною?

 

- Треба завжди бути в формі. Головне - навчитися красиво рухатися, бездоганно володіти своїм тілом, бути підтягнутою і завжди перебувати в тонусі. І не варто думати, що сексуальною може бути тільки струнка жінка. Аж ніяк. Багато чоловіків задивляються на пампушичок. Будучи повною, можна бути легкою, витонченою і своєю ходою спонукати  чоловіків на увагу.

- Вибирайте правильний одяг. Підкресліть всі достоїнства вашої фігури.

- І, напевно, найголовніше - бережіть здоров'я. Хворі каламутні очі, сірий колір обличчя, нездорові зуби, поганий запах з рота - ну про яку сексуальність може йти мова при таких симптомах? Тому сексуальна жінка - це, перш за все, здорова жінка.

 

Сексуальними не народжуються, ними стають. Всі перепони і установки на невдачі - тільки в мізках. Це тільки ваш вибір - бути бабою або стати Жінкою - сексуальною, загадковою і бажаною.

 

Сприйнятливість - ще та якість, яка додає жінці особливу привабливість в очах чоловіка.

Що ж це таке?

Сприйнятливість - це готовність прийняти те, що вам пропонують в даних обставинах, і не ображатися на те, що отримуєте менше, ніж могли б отримати. Здатність знайти щось хороше в будь-якій ситуації. Навіть у найскладнішій ситуації сподіватися, що все зміниться на краще.

  Сприйнятлива жінка може і погодитися, і відмовитися, якщо їй це потрібно. Вона не тільки готова прийняти те, що їй до душі, але й здатна категорично відкинути те, що їй не подобається.

 

Сприйнятлива жінка - не очікує від чоловіка більше, ніж він здатний їй дати. Не ставитися до чоловіка так, як ніби він зобов'язаний виправдати її очікування. Вона бачить реального чоловіка, а не свій придуманий ідеал.

Чуйність.

Будьте легкі і радісні! Чоловікам подобаються жінки, які посміхаються. Чоловікові хочеться  упадати за жінкою, яка дає йому зрозуміти, що він здатний зробити її щасливою. Це дає йому силу для того, щоб він дійсно зробив її щасливою.

 

         Жінка вміє захоплюватися. Захоплення жінки особливо привабливе для чоловіків, якщо воно виражено природне і без перебільшення. Це не лестощі, це здатність щиро висловити своє захоплення тим, що дійсно сподобалося. Чоловіки відчувають брехню. А тому для багатьох жінок  було б до речі навчитися  звертати увагу на позитив. Що б вам не подарували, куди б вас не запросили - у всьому можна знайти позитивні моменти.

 

         Якщо чоловік не зміг вам  вгодити, краще ніяк не прореагувати. Чоловік сприймає відсутність позитивної реакції, як свідчення того, що він не зміг домогтися успіху.

 

 

 

 

Жертви ожеледиці можуть вимагати від комунальників...
На сайті запущено інтернет-магазин
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Субота, 20 квітня 2024

0
репостів
0
репостів