Розмір шрифту: +
1 minute reading time (281 words)

Вісім способів подвоєння продуктивності і результативності вашої праці

 

1. Прийміть рішення.

Проста дія  може сама  по собі змінити весь напрямок вашого життя.

 

2. Розробіть  чіткі цілі і прагнення.

Не менше 80% вашого успіху - результат того, що ви абсолютно чітко уявляли, чого  пргните  досягти.

 

3. Заздалегідь плануйте кожен день.

Щоденне планування  абсолютно необхідне, щоб подвоїти вашу продуктивність. Згадайте правило 10/90, яке свідчить, що 10% часу, витраченого на планування роботи до її початку, економлять 90% часу, необхідного для виконання цієї роботи.

 

4. Відокремлюйте термінове від важливого.

Все, що вам необхідно зробити протягом дня, може бути віднесене до однієї з чотирьох категорій. Ці категорії визначаються віднесенням завдань до термінових або нетермінових, важливих або неважливих. Найчастіше  час витрачається даремно на справи, які не є ні терміновими, ні важливими. Завжди запитуйте себе: "Що я отримаю в майбутньому від того, якщо  виконаю це завдання? Що станеться, якщо я не виконаю його взагалі"? Розставляючи пріоритети, керуйтеся відповіддю на ці питання.

 

5. Використовуйте  закон найвищої ефективності.

Цей закон говорить, що ніколи не знайдеться достатньо часу, щоб зробити все, але завжди можна знайти час, для найважливіших  речей.

 

6. Працюйте на ваших  енергетичних піках.

Щоб генерувати і підтримувати високий рівень енергії вам необхідно перейти на правильне харчування, гарний фізичний  стан і повноцінний відпочинок.

 

7. Практикуйте техніку мислення з нульового рівня.

Це один із кращих інструментів, який ви можете засвоїти, щоб очистити своє мислення і поліпшити якість свого життя. Регулярно запитуйте себе: "Чи є щось у моєму житті таке, що я не став би робити, якби зіткнувся з цим знову з тим рівнем знань, який у мене є зараз?"

 

8. Прагніть до активних дій.

Чим швидше ви рухаєтеся, тим більше ви робите. Чим швидше ви рухаєтеся, тим більше у вас енергії. Чим швидше ви рухаєтеся, тим більше ви дізнаєтеся і тим більший досвід ви отримуєте. І чим швидше ви рухаєтеся, тим більше ви  заробляєте, і тим  швидше ви просувається  по  кар'єрних  сходах.

 

 

 

 

Алмази під Шепетівкою
Все у цьому світі відносне
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Вівторок, 07 травня 2024

0
репостів
0
репостів