Розмір шрифту: +
1 minute reading time (251 words)

Сухарі і сухарики

 

 

Сухарі прості - виробляються з житнього, пшеничного та житньо-пшеничного хліба.

Сухарі досить корисні. Вони легко перетравлюються організмом, особливо в літньому віці, не викликають метеоризму, як, наприклад, свіжий хліб.

З сухарів можна приготувати смачні десерти з додатковим використанням яєць, молока і улюблених фруктів. Для цього сухарі замочують у молоці, потім викладають у форму, кожен шар прокладаючи фруктами, заливають яйцями, збитими в піну з цукром і доводять до готовності в духовій шафі.

Перші сухарики з'явилися наприкінці 90-х років. Народження і застосування терміну "Сухарики" з'явилося, після впровадження на ринок нового продукту - дрібно нарізаних сухарів.

Виробляють їх із пшеничного і житнього хліба. Дрібно нарізають, висушують, при цьому щедро присмачують спеціями і харчосмаковими добавками. Сухарики практично ніякої користі в собі не несуть, хіба що служать непоганою закускою до пива.

Багато господинь знайшли застосування сухариків в кулінарії. Вони додають їх у різні салати, вважаючи тим самим, що сухарики збагачують смак того або іншого блюда, але вони помиляються. Немає нічого краще натурального смаку продукту. А в сухариках багато харчових добавок, які дуже шкідливі організму. У сухарики додають ароматизатори. Натурально-ідентичні ароматизатори - хімічні сполуки, аналогічні за складом з тими, з яких складаються натуральні продукти, але отримані хімічним синтезом, або виділені з сировини хімічним методом. Дані ароматизатори вважаються «напівштучними», так як їх не можна віднести ні до натуральних, ні до штучних речовин.

Глутамат натрію - підсилювач смаку і запаху, заборонений до використання в дитячому харчуванні. Позначається ще як Е-621. Може викликати алергію.

Важливо пам'ятати, що часте вживання сухариків може призвести до кишкових розладів і захворювання шлунково-кишкового тракту.

Важливе слово "НІ"
Дуже актуально
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Понеділок, 17 червня 2024

0
репостів
0
репостів