Розмір шрифту: +
1 minute reading time (264 words)

Шановний виборцю!

Шановний виборцю!

Я, Рафаел Халілов, кандидат в народні депутати по мажоритарному виборчому округу №190, пропоную Тобі витратити півтори хвилини свого життя та уважно прочитати це моє звернення, перш ніж воно опиниться у смітнику (а я знаю, що саме така доля усіх агіток, якими нині кандидати «засівають» під’їзди, дома та вулиці по всій країні). 

Отож, прошу тебе зупинитися, подумати і чесно перед самим собою відповісти на кілька неважких питань:

ЧОМУ Україна, яка на початку незалежності володіла сорока відсотками економічного потенціалу колишнього СРСР, сьогодні займає четверте місце у світі серед країн з найгіршою економікою?

ЧОМУ Україна, потенціал якої оцінюється експертами в сто трильйонів доларів, тобто є абсолютно самодостатньою і не має потреби брати кредити, сьогодні займає третє місце в світі по боргах перед Міжнародним валютним фондом?

ЧОМУ сім мільйонів громадян України постійно знаходяться на заробітках за кордоном. Тобто сім мільйонів здорових, працездатних, освічених, кваліфікованих українців виводять з кризи інші держави?

ЧОМУ за прогнозами експертів, в Україні передбачається різке падіння чисельності населення – майже удвічі: з 46 до 26 мільйонів чоловік до 2030 року?

Зрештою, ЧОМУ недовіра до Верховної Ради України сьогодні досягла рекордно низького рівня за усі роки незалежності та складає два бали за п’ятибальною шкалою?

Я переконаний – Ти чудово знаєш відповідь на усі ці питання. І відповідь ця буде приблизно такою: тому що влада в Україні протягом усіх двадцяти років нашої незалежності дбала про власні кишені, а не про власний народ. Тому що так звані «професійні політики» та «професійні реформатори» експериментували над багатомільйонним народом, годуючи його обіцянками перетворити Україну на заможну, демократичну, соціальну та правову державу. На жаль обіцянки роками так і лишалися обіцянками, а народ зубожів все більше…
Повну версію читайте тут

Чого очікують люди від Шепетівського міського голо...
Візит Рафаела Халілова до дитячого будинку
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Четвер, 25 квітня 2024

0
репостів
0
репостів