Розмір шрифту: +
1 minute reading time (239 words)

Ну що тут скажеш? Правосуддя!

Ну що тут скажеш? Правосуддя!
13 грудня в Хмельницькому окружному адміністративному суді відбулося останнє засідання і оголошення вироку у справі екс-заступника голови Шепетівської РДА Олександра Окуневича. Саме цей «ударорегіонал» неодноразово потрапляв у гучні скандали. Причому проявляв себе чиновник не з кращої сторони.Спочатку його «худощаве» обличчя сплило в Хмельницькій ОДА 3 липня. Окуневич в той час коли мав знаходитись на робочому місці в Шепетівській РДА, разом з іншими «ударівцями» наводили безлад в кабінеті першого заступника голови Хмельницької ОДА Олександра Симчишина, волоючи «Чемодан. Вокзал. Слов’янськ».

Вдруге, коли він відмовився поїхати в омріяний Слов’янськ в якості військовослужбовця, щоб захищати Україну. Місцевий військомат кілька разів вручав йому повістку, але офіцер запасу ЗСУ усіляко від неї ухилявся віддаючи перевагу теплому чиновницькому кріслу. Більше того, цей псевдо-патріот навіть не проявив жодної ініціативи, щоб допомогти військовим.

Втретє, Окуневич, який відповідав за гуманітарну сферу на зустрічі з представниками громади «обкладав» їх нецензурною лайкою.

На підставі цього він і був звільнений головою Шепетівської РДА Миколою Дорощуком в кінці жовтня 2014 року. Проте, Окуневич тільки дізнавшись про своє звільнення, покинув приміщення РДА та звернувся до уролога (!) зі скаргою на високий тиск та ліг на лікарню. А опісля звернувся до суду з вимогою поновити його на посаду заступника голови Шепетівської РДА та повернути йому з бюджету неотриману зарплату за останніх три місяці.

Не дивлячись на усе судді Хмельницького адміністративного суду вирішили справу на користь Окуневича, повернули його на посаду та зобов’язали виплатити йому компенсацію з бюджету в сумі майже 12 тис. грн.
Віра Стрільцова
Шепетівський боєць розповідає як поранили Яроша (в...
Что ждет экономику Украины в первом квартале 2015-...

Читайте також:

Comment for this post has been locked by admin.
 

Коментарі


0
репостів
0
репостів