Розмір шрифту: +
2 minutes reading time (446 words)

Гідра повинна бути покарана

Знаєте хто винен, що Сашу Білого вбили менти, що наших активістів у Харкові посадили, що сфабриковано звинувачення, проти “Білого Молота"?
ВИННІ ВСІ МИ!
Наша лінь, боягузтво та недовіра один до одного. Ми полінувалися і злякалися добити “Гідру” до кінця: Євдокимова, Авакова гнилих прокурорів, суддів ментів, довбаних комуністів, регіоналів та зрадників з БЮТ. Усе чиновницьке сміття. Поки ми пред'являли претензії один до одного, поверталися до теливізора і навіть боялися Путіна, клята "Гідра", всередині нашої країни відлежалася, відростила пару нових голів, і почала жерти знову свою криваву їжу - НАС. І почала, як завжди, з найкращих!

Навіть античний Герой - Геркулес сам не міг здолати Гідру, йому довелося об'єднається з Iолаєм
Я АБСОЛЮТНО ВІРЮ, що всі наші маленькі племена, здатні зібратися проти Гідри. Всі ці групи самооборони, нацгвардія, праві і ліві сектора, автомайдан, спільна справа, громадський сектор, партії, рухи, офіцери,

ТІЛЬКИ РАЗОМ - МИ, ЯК I РАНІШЕ, СИЛА

Інакше :
1 Одна голова Гідри буде відривати шматки України і нести своєму хазяїну
2 Друга - жерти активістів, які здатні чинити опір внутрішнім ворогам, і тих, які здатні організувати партизанську війну, для зовнішнього ворога.
3 Третя - буде послаблювати наш дух, присипляти нашу пильність, вселяти страх перед примарними погрозами, стравлювати один з одним.
4 Четверта - робитиме, те що не доробив Янукович - "Ставити в стійло збунтувале бидло" Тобто відловлювати та залякувати всіх співчуваючих.
5 П'ята - буде нас банально грабувати.
... За легендою у гідри було сто голів. О боги, дайте ж нам сил!

Зараз, прийми рішення, ХТО ТИ Є?"
Ти - Геркулес? (Боец !!)
Або ти - Іолай? (Тил, захист, допомога)
Може ти - Гідра? (частина системи)
Або ти - їжа? (Перелякана безініціативне істота)

Прийняв рішення? Добре! Якщо ти не гідра або їжа, тепер саме важке, СТРИБОК ВІРИ! СПРОБУЙ ДОВІРЯТИ ІНШИМ ПОБРАТИМАМ УКРАЇНЦЯМ

ВСІМ, крім Гідри

Зараз ідентифіковані наступні голови гідри : БЮТ- БАТЬКІВЩИНА (Включаючи зрадників в уряді), УДАР, МВС, прокуратура, продажні судді, комуністи, регіонали, в тому числі і колишні.

Як перемогти Гідру?

Відрізати по голові, крилу і навіть кігтю! При кожній зручній можливості, знищувати будь-яку частину гідри, яка підвернеться під руку.
А в той же момент, коли всі ми знову зберемося в єдину силу, ми знесемо і спалимо, всі голови відразу.

Зараз знайдемо же контакт, між усіма розрізненими групами. І всіляко надаємо допомогу один-одному. Об'єднуємося, всі, хто не гідра (див. вище), зі сходу та заходу, з півдня та півночі, вся єдина Україна, ветерани, українські офіцери, всі, хто, знають що таке честь (ваші зв'язки і досвід - це наше все). Всі рухи Майдану, і не тільки, навіть ті рухи зі сходу, хто завжди був проти об’єднаної опозиції - знайте, майдан теж завжди був проти неї.

Наприклад: у вашій області, на посту "гідрениш"? Не протестуйте - дійте! Замість брудного мента, прийде чистий, замість продажного судді - прийде чесний, замість корупціонера - відповідальний громадянин. І в будь-яку секунду готуємося рубати й палити голови гідри


На заметку кандидатам в президенты Украины
Сашка Білого вбито
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
П'ятниця, 29 березня 2024

0
репостів
0
репостів