Розмір шрифту: +
2 minutes reading time (456 words)

ФІЛОСОФІЯ СТАРІННЯ ЧОЛОВІКІВ І ЖІНОК

Потрібно відразу визначитися, що є чоловіки звичайні і ті, які ретельно стежать за собою, вони захоплені своєю красою. Це, до речі, не зовсім чоловіча якість. Традиційним представникам сильної статі властиво прикрашати себе статусними речами: дороге взуття, годинник і т. д. Їх хвилює що завгодно, але тільки не морщини. Вони взагалі не замислюються на цю тему. 

Страх старіння більше властивий жінці, чоловік же розуміє, що з віком він стає крутішим і дорожчим. На ринку наречених і женихів самотня 40-річна жінка буде викликати підозру, а ось самотній чоловік в цьому віці - подарунок нарозхват.


Чим чоловік відрізняється від жінки. Вона розвивається циклічно і спектрально, їй властиве захоплення різними темами. Він розвивається в одному напрямку, завжди вперед і вглиб. З одного боку, чоловік більш обмежений, з іншого - він іде далі у своєму якомусь питанні, і в цьому його цінність як раз і є. Ось це було б непогано перейняти жінкам: з віком вони стають ціннішими,  мудрішими і кращими. І взагалі, принадність всередині, а не зовні. Коли повз мене проходить пружна попа, я розумію, що це тільки попа.

Є поняття психологічного та біологічного віку, це нормально, коли вони в тебе не збігаються.

Найголовніше - вийти здоровою людиною з підліткового віку, коли у людини відбувається криза становлення особистості, вона виходить з-під батьківського контролю, стає самостійною. Сучасні вчені вважають підлітковим вік до 25 років, в деяких країнах - до 30 років. Це пов'язано з тим, що рівень життя і його якість підвищилися, молоді люди можуть дозволити собі не заводити рано дітей, а вчитися до 30 років, обирати професію і вдосконалюватися в ній. Після закінчення цього віку життя починає потихеньку «устаканюватися», це прекрасний момент, щоб завести сім'ю, народити дітей. Якщо говорити про якесь «замороження» віку, то добре було б психологічно «заморозитися» в 35-40-річному віці, коли досягнута вже якась визначеність. Але коли тобі в душі 18, а в тілі 60 - це не зовсім нормально. 


Як людина може протистояти старінню?

Незважаючи на те, що з віком стає складніше дружити і підтримувати якісь відносини, треба бути серед людей.

Якщо все ж тебе наздогнала хандра і виникла думка в плані «ах, яка я стара», що робити?

Такі думки - це не властивість віку, це властивість депресії, яка може накрити вас і в 17, і в 57. Типова картина: чарівна, красива жінка дивиться на себе в дзеркало і бачить, що їй не 35 років, а 50. Шкіра згасла, погляд - теж. Це все відображення внутрішнього стану. 


Ми живемо в прекрасний час, коли фізику можна легко поправити, але це не вирішить питання, якщо всередині у вас порожньо. Молодість - це, насамперед, блиск і іскра в очах. Це ідея: «Є до чого прагнути!» Якщо вона є, то ваше обличчя буде світитися, і це будуть бачити всі навколо, і ви в першу чергу.

Ну і найголовніше - це, звичайно, мати інтерес до життя, мати сенс, волю до чогось прагнути.
СПРАВЖНІ ЧОЛОВІКИ І СПРАВЖНІ ЖІНКИ
З весняним святом 8 Березня!
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Понеділок, 06 травня 2024

0
репостів
0
репостів