Розмір шрифту: +
2 minutes reading time (445 words)

ДЕЯКІ НЕГЛАСНІ ПРАВИЛА ВОДІЯ

Знання правил дорожнього руху, навіть досконало, не робить з вас професійного водія. До знань потрібно додати життєвий досвід і практику. Досвід дозволяє проаналізувати можливі дії інших учасників руху, а практика - блискавично реагувати на непередбачені ситуації.
1. Стоячи в заторі, пропусти виїжджаючу з двору (або з іншої прилеглої території) машину. Якщо кожен буде думати, що хтось ззаду пропустить, виїжджаючи з двору завтра, доведеться довго-довго тобі втискуватися в потік.
2. Якщо попереду їде автомобіль, і без будь-яких видимих причин починає гальмувати, не прагніть його з ходу об'їхати. Цілком імовірно, що дорогу перед ним переходить пішохід. Посадивши його на капот, ви цілком можете собі забезпечити довго споглядати небо в клітинку.
3. Не сигнальте, якщо людина "тупить". Це тільки погіршить ситуацію. Його поведінка вже сама за себе говорить про недосвідченість чи неадекватність. У першому випадку вплив гучних звуків може змусити його робити ще більше помилок, а в другому - додати роботи психіатру.
4. Моргніть зустрічній машині, якщо попереду небезпека або стоять інспектори ДАІ. Водій знизить швидкість до дозволеної, що вже саме по собі є позитивним моментом. З іншого боку, він не буде зупинений співробітником ДПС і не змушений буде давати хабар, заощадивши сімейний бюджет.
5. Якщо рухаючись по трасі, ви впираєтеся в затор або іншу перешкоду включіть аварійку одночасно з гальмуванням. Додаткова індикація попередить водіїв, які їдуть за вами і зменшить шанси того, що хто-небудь з них не уткнется в ваш автомобіль.
6. Якщо ви стали під зеленою стрілкою, а ззаду вас людина хоче повернути праворуч - будьте люб'язні трохи зміститися. ПДР цього не вимагають, але вам будуть вдячні.
7. Якщо відчуваєте, що засинаєте - зупиніться, зробіть зарядку, випийте кави. А ще краще - поспіть. Навряд чи вас приваблює перспектива прокинутися посеред поля або в кюветі. Або на небесах.
8. Не в'їжджайте на перехрестя, за яким утворилася пробка. Навіть якщо горить зелене, і вам сигналять ззаду!
9. Якщо бачите, пішохода, що збирається переходити вулицю, збавте швидкість заздалегідь, тим самим дайте зрозуміти і йому, і тим, хто їде позаду, що зупиняєтеся.
10. Сама безпечна швидкість руху автомобіля - це швидкість руху потоку. Не треба вчити оточуючих ПДР, рухаючись по дорозі зі швидкістю 60 км / год, та ще й у лівій смузі, якщо весь потік їде 80.
11. Не пригальмовуйте при перестроюванні з ряду в ряд.
12. Почувши позаду сирену службового автомобіля, притисніться правіше або, якщо перебудуватися не можна - до розділової смуги зліва. У разі зміщення лівіше між крайнім лівим рядом і сусіднім поруч утворюється місце для проїзду спеціального транспорту.
13. Майте терпіння і повагу, якщо в'їзд на паркінг вже 20 хвилин заблокований через дівчину, яка паркує авто. Не треба кричати на неї і висловлювати думку, яким способом вона, можливо, заробила на автомобіль. Краще запропонуйте їй свою допомогу.
Відео НАРКОБІЗНЕС В ШЕПЕТІВЦІ
Шел дебил куда-то вдаль...
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Четвер, 09 травня 2024

0
репостів
0
репостів