Розділ Суспільство

Засідання виконкому: тарифи на воду та тепло, питання захисту прав дитини та благоустрій громади

Автор 19 липня 2024, 14:40

Відбулося 20-те засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради під головуванням заступника міського голови Галини Безкоровайної. Порядок денний склав 25 питань.

Члени виконавчого комітету розглянули та затвердили ряд питань, винесених комісією з питань захисту прав дитини та затвердили рішення громадської комісії з житлових питань.

Рішенням виконкому скориговано тарифи Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства на послуги з централізованого водопостачання, централізованого водовідведення, з централізованого водовідведення для суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері централізованого водовідведення. Тобто тариф зміниться з 1 серпня 2024 року. Наголосимо, що для населення і надалі будуть застосовуватися тарифи, встановлені рішенням виконавчого комітету №270 від 16.08.2023 року.

Розглянувши звернення Шепетівського підприємства теплових мереж, для підприємства встановлено тарифи на теплову енергію та послуги з постачання теплової енергії, які набудуть чинності 1 жовтня 2024 року і будуть чинними протягом опалювального сезону 2024-2025 років.

У зв’язку із кадровими змінами, внесено зміни до рішення виконавчого комітету Про створення мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства в м.Шепетівці та затверджено її новий склад.

З балансу закладу дошкільної освіти №2 «Сонечко» на баланс Шепетівської багатопрофільної лікарні передано дрова.

Надано згоду на зарахування дитини групи ризику в Шепетівський центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю.

У ході засідання прийнято повідомну реєстрацію змін та доповнень до чинних колективних договорів та ряд рішень щодо благоустрою громади.

Шепетівська міська рада

0
репостів
0
репостів