Нетішинець отримав поранення під Бахмутом, лікувався у Німеччині, однак повернувся додому на щиті

Автор 05 січня 2024, 14:42

Сьогодні, 5 січня, скорботний день для жителів Нетішинської громади. Воїн-Захисник Геннадій Вакрін назавжди повернувся додому. На щиті…

37-річний нетішинець, солдат, водій самохідного артилерійського взводу самохідного артилерійського дивізіону в/ч 4638 боронив рідну землю від ворога біля населеного пункту Бахмут (Донецька область). Саме там, під час виконання бойового завдання, Воїн отримав поранення. 14 грудня Захисник помер під час перебування на лікуванні в місті Ганновер (Німеччина).

Зі сльозами на очах, невимовною тугою і почуттям важкої втрати земляки навколішки, з прапорами та квітами, зустрічали «живим коридором» Геннадія Вакріна, який віддав найцінніше заради кожного українця – своє життя. І знову журливо «Плине кача…» лунало над містом.

Перед будівлею виконкому міською ради із Воїном прощалися рідні, друзі, керівництво громади, військовослужбовці, духовенство і всі небайдужі. Люди не стримували сліз. Боляче та важко було усім…

Після прощання багатолюдною ходою, під супровід духового оркестру, громада провела Героя до Собору архістратига Божого Михаїла та архангела Гавриїла ПЦУ.

Ми маємо пам’ятати, якою дорогою ціною нам дістається кожна хвилина мирного життя та незалежність України. Ми схиляємо голови у жалобі за хоробрим Воїном, який так віддано і сміливо захищав рідну країну від окупантів.

Всією громадою висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Геннадія Вакріна. 💔🥀Жодними словами не загоїти рани в душах найближчих, але світлий спомин про Героя назавжди в наших серцях.

Слава Україні! Героям Слава!

Відділ з організаційних питань НМР

Останнє редагування 05 січня 2024, 14:50
0
репостів
0
репостів