Розділ Суспільство

На фронті загинув житель села Білокриниччя Кіндер Олександр

Автор 05 січня 2024, 21:34

Судилківська громала отримала трагічні новини з фронту: стало відомо, що 27 грудня 2023 року у російсько-українській війні загинув наш земляк, житель села Білокриниччя, Кіндер Олександр Валерійович, 1989 року народження.

Олександр Кіндер – старший оператор протитанкового відділення протитанкового взводу роти вогневої підтримки однієї з військових частин, старший матрос - мужньо захищав рідну землю на Півдні України. Героїчно загинув в одному з населених пунктів Херсонської області. Вірний присязі син України, патріот рідної землі, за мир в Україні віддав найдорожче – своє життя.

Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким воїна-захисника. Низько схиляємо голови у глибокій cкорботі перед світлою памʼяттю Героя України.

Пам’ятаємо, ніколи не забудемо подвиг воїна-захисника Олександра Кіндера, Він наближав нашу Перемогу!

ПРОЩАННЯ та чин похорону воїна-захисника Кіндера О.В. відбудуться 6 січня 2024 року у селі Білокриниччя:

  •  з 13.00 год – у рідній домівці Олександра за адресою вул.Остапа Вишні,1;
  •  з 13.30 год – у місцевій Свято - Михайлівській церкві.

Просимо мешканців громади провести захисника України до місця останнього спочинку, створивши живий коридор Шани Герою від будинку до храму та кладовища.

Вічна памʼять…

Відповідно до розпорядження Судилківського сільського голови 06, 07, 08 січня 2024 року на території Судилківської сільської територіальної громади оголошуються Днями жалоби.

0
репостів
0
репостів