На Шепетівщині жінка влаштувала скандал через розподіл виплат внаслідок ворожих обстрілів

Автор 31 січня 2024, 15:53

Суддя Славутського міськрайонного суду 18 січня оштрафував на 51 гривню безробітну, яка лаялася зі старостою за гроші, що отримали постраждалі від російських обстрілів. Про це ми дізналися з Єдиного державного реєстру судових рішень.

5 грудня 2023 року порушниця влаштувала скандал у кабінеті старости Волицького округу Улашанівської громади Шепетівського району.

У суді жінка пояснила: хотіла отримати пояснення щодо розподілення соцдопомоги, ознайомитись зі списками осіб, які її отримали. Але староста відмовила. Розмова відбулася на підвищених тонах, але жінка не лаялася.

У потерпілої – інша версія: хуліганка мала претензії щодо розподілу виплат через ворожі обстріли; вимагала показати списки осіб, лаялася.

Староста звернулася за меддопомогою, оскільки після розмови погіршилося її самопочуття. Суд допитав 5 свідків, більшість із яких чули, як жінка ображала старосту.

У підсумку суд наголосив: жінка, яка перебувала у кабінеті старости, свідомо вчинила сварку, «посягала на громадський порядок, що супроводжувалось нецензурною лайкою». Окрім штрафу розміром 51 грн, порушниця заплатить 605,6 грн судового збору.

Останнє редагування 31 січня 2024, 16:06
0
репостів
0
репостів