Розділ Суспільство

Міністр МВС пообіцяв повернути здачу водійських іспитів в Шепетівку

Автор 12 січня 2024, 13:14

З вересня 2023 року на теренах Хмельниччини запровадили пілотний проєкт із забезпечення прозорих іспитів. Кандидати у водії отримали можливість онлайн оформити талон попереднього запису на практичний іспит через функціонал е-запис. Однак разом з тим мешканців Шепетівщини позбавили можливості здавати іспити в районному центрі.

Теоретичні та практичні іспити в майбутніх кермувальників почали приймали лише ті підрозділи, в яких розпочався пілотний проєкт (Хмельницький - сервісний центр МВС № 6841, Кам’янець-Подільський -сервісний центр МВС № 6843). Північну частину не врахували, тому практично весь Шепетівський район мусив їхати в обласний центр.

Хмельницький сервісний центр став відомий на всю Україну через черги, де люди тижнями не можуть отримати доступ до здачі іспитів для одержання водійських прав.

Отож, після кількох місяців з часу створення проблеми майбутнім водіям, посадовці оголосили перші кроки по їх "героїчному" усуненню. Про це оголосила у себе на сторінці нардеп Олена Копанчук:

Будь-яка реформа не повинна погіршувати і ускладнювати життя, а навпаки ставати прозорою, зрозумілою для всіх і головне ДОСТУПНОЮ. Чого ми не побачили з цього проекту. Десятки зустрічей, круглих столів, і тисячі аргументів... Вдячна міністру МВС Ігор Клименко, що віднісся з розумінням до ситуації і пообіцяв справедливо повернути здачу іспитів в Шепетівський сервісний центр.

Останнє редагування 12 січня 2024, 13:27
0
репостів
0
репостів