Розділ Події

У Шепетівці відбулась нарада щодо додаткових невідкладних заходів мобілізації на території району

Автор 10 січня 2024, 15:50

Голова Шепетівської районної військової адміністрації Олексій Глушаков вчергове провів нараду щодо проведення додаткових невідкладних заходів мобілізації на території району. Про це повідомили на сторінці РВА.

Нарада відбулась за участю заступників голови РВА, працівників сектору мобілізаційної роботи, представників Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, районного відділу поліції, голів територіальних громад та їх профільних заступників з питань мобілізації. До засідання також долучились голови військово-лікарських комісій, керівники окремих структурних підрозділів районної військової адміністрації.

На нараді вкотре обговорили проведення заходів мобілізації на території Шепетівського району, посилення співпраці органів місцевого самоврядування з ТЦК із Національною поліцією, організацію роботи військово-лікарських комісій.

Олексій Олександрович наголосив усім присутнім про необхідність всебічної підтримки роботи Шепетівського РТЦК та СП та безумовному виконанні територіальними громадами законодавства про оборону, мобілізаційну підготовку та мобілізацію.

За результатами наради запрошені отримали вичерпну інформацію щодо подальшої роботи з питань ведення військового обліку, мобілізації та оборони, а також мали можливість у форматі діалогу з’ясувати окремі питання та отримати всі необхідні роз’яснення.

0
репостів
0
репостів