П'ятниця, 29 вересня 2023 — Сайт міста Шепетівка
У Нетішині прощались з командиром стрілецького взводу Віталієм Лосінцем
Розділ Події

У хоробрих є тільки безсмертя, смерті у хоробрих не буває! Кожен загиблий Воїн - це шрам на душі кожного з нас… Сьогодні, 29 вересня, ще один нетішинський Герой навіки приєднався до Славетного Небесного Українського Війська.

Напередодні Свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня Захисників і Захисниць України, з благословення Преосвященнішого владики Павла, Єпископа Хмельницького та Камʼянець Подільського, священники Шепетівського благочиння, Православної Церкви України: протоієрей Василь Гетьман, протоієрей Сергій Скоробогатий і протоієрей Василь Сеник - відвідали наших захисників на передовій.

В рамках Всеукраїнської акції єднання «День води», працівники НПП "Мале Полісся" розчистили занедбане джерело на березі річки Горинь. І вже сьогодні, місцеві жителі можуть без проблем, набрати прохолодної джерельної води.

У Шепетівці урочисто привітали захисників і захисниць та влаштували концерт
Розділ Культура

29 вересня, напередодні відзначення Дня захисників і захисниць України, у міському будинку культури відбулись урочистості та концерт. Детальніше про заходи розповіли у пресслужбі Шепетівської міської ради.

За результатами розгляду апеляційної скарги сторони захисту Хмельницьким апеляційним судом залишено без змін вирок Ізяславського районного суду, яким 36-річного чоловіка засуджено до 12 років позбавлення волі за вбивство (ч. 1 ст. 115 КК України).

Прокурорами Шепетівської окружної прокуратури до суду направлено обвинувальний акт стосовно двох жителів Шепетівщини за фактами здійснення опору працівникам правоохоронного органу під час виконання ними службових обов’язків та умисному заподіянні тілесних ушкоджень поліцейському (ч. 2 ст. 342, ч. 2 ст. 345 КК України).

Щорічно, у першу неділю жовтня, Україна відзначає День працівників освіти. 29 вересня, напередодні свята міський голова Віталій Бузиль та заступник Галина Безкоровайна привітали працівників освіти з професійним святом та подякували освітянам за високий професіоналізм, відданість справі та виховання молодого покоління українців у надважких умовах.

Військовослужбовець Сергій втратив слух від вибуху снаряда на полі бою. А через уламок він втратив рухливість кисті, тому не може працювати рукою. Про це повідомили у Першому медоб'єднанні Львова.

Начальник Шепетівської РВА Олексій Глушаков привітав військовослужбовців Шепетівщини з їх прийдешнім святом Днем захисників і захисниць України, яке цього року вперше відзначається у нову дату – 1 жовтня.

28 вересня на території Крупецької територіальної громади Шепетівського району проводилась пероральна імунізація диких тварин проти сказу. До складу імунізаційної бригади входили представники Шепетівського районного управління держпродспоживслужби, працівники ветмедицини та працівники сільської ради.

0
репостів
0
репостів