Освітяни Шепетівки приймали вітання з нагоди професійного свята

Автор 29 вересня 2023, 14:09

Щорічно, у першу неділю жовтня, Україна відзначає День працівників освіти. 29 вересня, напередодні свята міський голова Віталій Бузиль та заступник Галина Безкоровайна привітали працівників освіти з професійним святом та подякували освітянам за високий професіоналізм, відданість справі та виховання молодого покоління українців у надважких умовах.

– На жаль, вже другий рік поспіль ми відзначаємо День працівників освіти в умовах війни. Але дуже символічно, що цьогоріч він збігається з Днем захисників і захисниць України.
Приємно чути, що в кожному закладі освіти створено волонтерський центр і освітяни активно долучаються до здійснення нашої спільної мети. Тому таке об’єднання цих двох подій є своєчасним та знаковим, – зазначив Віталій Бузиль.

Міський голова побажав у новому навчальному році натхнення та витримки у вихованні справжніх патріотів України, спокійної роботи з дітьми в класах, а не в укриттях, а також міцного здоров’я, родинного затишку та добробуту.

За сумлінну працю та активну громадську позицію кращі вчителі та керівники навчальних закладів були відзначені Почесними грамотами Шепетівської міської ради та подарунками, а також грамотами й подяками Департаменту освіти та науки Хмельницької обласної державної адміністрації.

Шепетівська міська рада

0
репостів
0
репостів