Розділ Суспільство

Священники ПЦУ з Шепетівщини відвідали наших захисників на передовій

Автор 29 вересня 2023, 17:56

Напередодні Свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня Захисників і Захисниць України, з благословення Преосвященнішого владики Павла, Єпископа Хмельницького та Камʼянець Подільського, священники Шепетівського благочиння, Православної Церкви України: протоієрей Василь Гетьман, протоієрей Сергій Скоробогатий і протоієрей Василь Сеник - відвідали наших захисників на передовій.

Піднесли щиру молитву до Пресвятої Богородиці разом з воїнами, за перемогу над агресором. Передали гостинці від нашої громади і привітали їх з їхнім Святом .

Щиро дякуємо всім хто долучився і допоміг нашим воїнам , особлива подяка: Пану Віктору Бащуку - за наданий транспорт, водію - Володимиру Жигадло, парафіянам Свято-Михайлівського Собору , Свято-Володимирівського і Свято-Миколаївського храму, ФОП Альмашов Руслан Олександрович, ЗДО №12 «Ялинка»,ЗДО №8 «Калинонька», доброчинцям з м Шепетівки і Судилківської громади, хліб заводу с Заморочення, Бобич Юрію Віталійовичу і Фіщук Катерині Володимирівні, жителям сіл Пашуки, Серединці, Березна, Червоний Цвіт, Заморочення, Городнявка, Рилівка, Синігів, Яблунівка, Дубіївка, Майданлабунь.

Хай Божа Мати покриє всіх наших захисників своїм Покровом і допоможе цілими і неушкодженими з перемогою повернутися до своїх родин.

Разом до перемоги !

Слава нашим захисникам !

Слава Україні !

0
репостів
0
репостів