Рятувальники гасили пожежі у Плесні та Лозичному, а відзавтра оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки

Автор 04 серпня 2023, 20:27

Попереду спекотні вихідні. Саме тому на значній території України встановлено надзвичайний рівень пожежної небезпеки. За таких умов відвідування лісових масивів заборонено!

Зокрема, 5-7 серпня у Тернопільській, Хмельницькій, Житомирській, 5-6 серпня й у Івано-Франківській, Чернівецькій, 6-7 серпня і у Вінницькій, Кіровоградській, Сумській, Харківській та Донецькій областях.

Лише один непогашений сірник за таких умов може спричинити масштабне загорання лісового масиву, поля, знищити приватні будинки та навіть призвести до загибелі людей.

Пам’ятайте – на ліквідацію пожеж витрачаються значні людські та фінансові ресурси! Будьте відповідальними! Не провокуйте загорання в екосистемах!

Для прикладу, минулої доби, поза межами населеного пункту села Плесна, невідомий кинув недопалка та пішов геть, загорілося сміття. На щастя займання побачили люди і його вдалось оперативно загасити.

Вже сьогодні, близько 12 години дня, сталась пожежа господарчоі споруди у селі Лозичне. Зайнялось через пустощі дітей з вогнем.

На місце для ліквідації пожежі приїхало перше відділення 21 ДПРЧ 5 ДПРЗ, також їм на допомогу прибула місцева пожежна команда села Судилків.

Червоного змія вгамували. На щастя, постраждалих немає.

Останнє редагування 04 серпня 2023, 20:44
0
репостів
0
репостів