Розділ Суспільство

Віддав життя за Батьківщину: у Шепетівці прощались із Віталієм Сєньковим

Автор 31 серпня 2023, 16:58
Віддав життя за Батьківщину: у Шепетівці прощались із Віталієм Сєньковим Фото: Шепетівська міська рада

Шепетівська громада, рідні, друзі та побратими зібрались на площі на площі ім.Т.Г.Шевченка у середмісті, щоб віддати шану Сєнькову Віталію Юрійовичу. Він народився 5 лютого 1987 року у місті Шепетівка, де навчався та проживав усе життя.

Шкільні роки провів у Шепетівській загальноосвітній школі №6. Класний керівник Ніна Іванівна Ніщук згадує:

«Віталій був тихим, спокійним, ввічливим, товариським хлопцем. Завжди позитивний і дуже відповідальний».

Після закінчення школи працював на Цукровому комбінаті. Юнак рано втратив батьків, йому рано довелося подорослішати, самому приймаючи важливі рішення та власноруч прокладаючи свою стежину.

У 2014 році був призваний до війська та півтора року проходив службу в зоні АТО. 18 вересня 2022 року був мобілізований на військову службу та призначений навідником 3 штурмового відділення 2 штурмового взводу 3 штурмової роти 2 штурмового батальйону.

Все життя Віталій був доброзичливим, спокійним та завжди готовим допомогти друзям. Понад усе любив свою сім’ю. У Віталія залишилася дружина Руслана, з якою спільно виховували п’ятирічну доньку Маргариту та дев’ятирічний син Данилко.

26 серпня 2023 року, вірний військовій присязі, захищаючи територіальну цілісність та державний суверенітет України, Сєньков Віталій Юрійович загинув біля населеного пункту Бахмут Донецької області.

"У пам’яті рідних Віталій залишився порядним, люблячим сім’янином, турботливим батьком, який мріяв про щасливу родину та мирне майбутнє, заради якого країна і веде боротьбу на лінії фронту й в тилу, заради цього гинуть найкращі.

Віталій Сєньков пішов боронити Батьківщину та віддав своє життя, щоб ми могли жити тут і зараз, кожного дня. І наш священний обов’язок – пам’ятати про його жертву та жертву його сім’ї.

Уся громада в цей гіркий час висловлює щирі співчуття родині, близьким та друзям.

Слава Україні!
Героям слава!"

За матеріалами Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів