Освітяни шепетівської громади обмінювались досвідом на фаховому форумі

30 серпня, напередодні початку нового навчального року, у Шепетівському навчально-виховному комплексі №1 відбувся освітянський форум, за участі заступника міського голови Галини Безкоровайної, працівників управління освіти, керівників навчальних закладів та педагогів.

Учасники форуму обговорили пріоритетні завдання у новому навчальному році, адаптацію навчальних закладів до роботи в умовах війни, важливість національно-патріотичного виховання та розвитку цього напрямку у навчальних закладах громади, ключові питання розвитку та удосконалення освітньої системи громади.

Освітяни ділились досвідом щодо організації очної та змішаної форм навчання, здобутками у позашкільному навчанні, обговорили питання безпеки в освітньому просторі та облаштування найпростіших укриттів.

Під час зустрічі обговорювали питання організації освітнього процесу в умовах воєнного стану, формування патріота як громадянина України, питання доступності і безпечності освітнього середовища тощо.

Основні пріоритети 2023-2024 навчального року озвучила Людмила Тихончук, начальник управління освіти. Про основні аспекти військово-патріотичного виховання ділилася досвідом Лілія Бабак, директор НВК № 3. З питання «Маленькі перемоги сьогодні-великі результати завтра» виступила Лілія Вознюк, директор ЗДО №3 «Ластівка», який відновив свою роботу, перейшовши на очний режим. На сучасних викликах, творчих досягненнях та перспективах позашкілля зупинилася Олена Філюк, заступник директора ЦЕНТУМ.

100 педагогів, які підготували учнів-переможців та стали переможцями фахових конкурсів та змагань було відзначено Дипломами та нагороджено Премією міського голови на загальну суму 135 тис грн., що на 30% більше ніж у минулому році.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадську позицію, творчий підхід до реалізації національної політики в освітній галузі, вагомий внесок у розвиток освіти Шепетівської територіальної громади, Галина Безкоровайна відзначила керівників навчальних закладів та педагогів Премією міського голови та відзнаками вищих державних органів влади.

Шепетівська міська рада

Останнє редагування 31 серпня 2023, 18:54

Відео

0
репостів
0
репостів