Розділ Події

Славутська громада у останню земну дорогу провела Поліщука Сергія Леонідовича

Автор 24 серпня 2023, 16:00

Сьогодні, 24 серпня, у День Незалежності України – день, який мав би бути святковим, у Славутській громаді знову став скорботним – в останню земну дорогу її жителі провели великого сина України, справжнього Героя, нашого земляка – Поліщука Сергія Леонідовича.

Народився Сергій 10 грудня 1994 року в місті Славуті.

З 2002 по 2009 роки навчався в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 1. Згодом продовжив навчання у 9-11 класі у загальноосвітній школі № 3.

Після шкільних років вступив до Рівненського вищого професійного училища державної служби охорони при Міністерстві внутрішніх справ України, де навчався протягом 2012-2015 років та здобув спеціальність «охоронна діяльність».

У жовтні 2015 року був призваний на строкову службу до військової частини м. Бориспіль, де зарекомендував себе як дисциплінований, відповідальний та вимогливий як до себе та до інших, солдат.

Тут обрав своє життєве кредо – до поставлених завдань ставитися сумлінно та з розумінням.

Після служби влаштувався на роботу до товариства «Баядера Логістик».

З початком активної фази протистояння українського народу російській агресії приєднався до волонтерського руху.

З 11 квітня 2022 року мобілізувався до рідної частини А 2215 м. Бориспіль.

У жовтні 2022 року одружився.

24 травня 2023 року добровільно перевівся до військової частини А 4025 та увійшов до складу 1-го взводу спецпризначення, 2-ї роти «Гайдамаки» у званні «старший солдат».

Старший солдат Поліщук Сергій загинув смертю Героя 19 серпня 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Вовчанськ Чугуївського району Харківської області.

У Героя залишися мама та дружина.

За життя мав багато друзів, з якими будував щирі та дбайливі відносини. Мав постійний зв’язок з товаришами. До нього завжди можна було звернутися за допомогою та порадою.

Сергій назавжди залишиться в серці добрим, щирим, люблячим чоловіком, дбайливим та турботливим сином, братом, племінником.

Подвиг нашого Героя Поліщука Сергія Леонідовича назавжди залишиться на сторінках історії Славутської громади, незалежної України, викарбується у нашій пам’яті та серцях.

Поховали Сергія на «Новому кладовищі» із усіма військовими почестями.

Міський голова, виконавчий комітет, депутатський корпус Славутської міської ради та вся Славутська громада висловлюють щирі співчуття рідним та близьким відданого Воїна України.

Сьогодні ми повинні ще раз усвідомити, що Незалежність – це не просто слово. Наше майбутнє виборюється кров’ю, коли в полум’ї жахливої війни відроджується справжня Незалежна Україна!

Ми безмежно вдячні тим, хто сьогодні захищає нашу Незалежність!

Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас!

Слава Україні! Героям Слава!

Пресслужба Славутського МВК.

0
репостів
0
репостів