Розділ Суспільство

Виконком: встановлення дорожніх знаків, підготовка до навчального року та від’єднання від системи ЦО

Автор 18 серпня 2023, 15:46

16 серпня відбулося 14 засідання Виконавчого комітету Шепетівської міської ради під голосуванням міського голови Віталій Бузиля. Про прийняті рішення розповіли у пресслужбі Шепетівської міської ради.

Члени виконкому заслухали та взяли до відома стан підготовки закладів освіти Шепетівської міської територіальної громади до нового навчального року.

Проголосували одноголосно “за” порушення клопотання про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» двом мешканкам Шепетівської громади.

Колегіальним рішенням також підтримано встановлення дорожніх знаків на провулку Героїв Небесної Сотні, на вулиці Промисловій і вулиці Гранітній, на заїзді з вулиці Героїв Небесної Сотні до прибудинкової території будинку №31 вулиці Героїв Небесної Сотні у Шепетівці.

Затвердили зведений кошторисний розрахунок вартості будівництва на ряд обʼєктів у громаді. Зі змінами до габаритів прийняли рішення про встановлення пристрою з обмеження руху великогабаритного транспорту по вул.Миколи Дзявульського біля будинку по вул.Героїв Небесної Сотні, 57.

Підтримали члени виконкому і рішення про відключення житлових будинків №5 по вул.Соборності, №10 по вул.Рубіжна та №104 по вул.Соборності від мереж централізованого теплопостачання.

Насамкінець розглянули ряд питань винесених на розгляд виконкому комісією з питань захисту прав дитини.

0
репостів
0
репостів