Розділ Події

На Шепетівщині у вічність провели стрільця-снайпера Музику Богдана Олеговича

Вчора, 16 серпня Улашанівська громада провела в останню путь Героя-захисника Музика Богдана Олеговича – мужнього юнака, який, ще й життя не пізнавши, здійснив подвиг заради нас усіх. Йому б ще жити й жити, будувати плани, кохати і мріяти. Та все це, не вагаючись, юнак поклав на жертовну плаху свободи рідної України і став на захист Батьківщини.

Богдан народився 1лютого 1996 року в с.Улашанівка, тут пройшли його дитячі роки. З 2002 по 2013 рік навчався в Улашанівському навчально-виховному комплексі. Після закінчення вступив до Острозьського вищого професійно-технічного училища №33, де здобув фах тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва, слюсаря-ремонтника, водія автотранспортних засобів. Трудову діяльність розпочав у приватній фірмі, а з годом, з 2016 року працював за кордоном.

На початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Богдан брав участь у місцевій теробороні. 20 березня 2023 року був призваний на військову службу по мобілізації.

13 серпня 2023 року поблизу населеного пункту Іванівське Бахмутського району Донецької області життя стрільця-снайпера, солдата МУЗИКИ Богдана Олеговича обірвалось… Йому було лише 27 років…

У Богдана залишилися батько Олег Володимирович, мама Світлана Єдуардівна, брат Дмитро.

Від Улашанівської сільської ради співчуття рідним і близьким загиблого та подяку батькам за виховання Героя висловив голова сільської ради Микола Гизимчук.

Багато проникливих слів про свого колишнього учня сказала директор Улашанівського ліцею імені Володимира Марковського Олена Комар.

Глибокий сум та біль огортають душу, гірко і боляче усвідомлювати тяжку втрату. Ми у вічному боргу перед Героєм-Богданом, який віддав життя за Україну, за кожного з нас. Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю МУЗИКИ Богдана Олеговича – Українського воїна-патріота.

Слава Герою!

Слава Україні! Героям Слава!

Виконавчий комітет Улашанівської сільської ради

Останнє редагування 17 серпня 2023, 19:32

Відео

0
репостів
0
репостів