Розділ Суспільство

Працівники Шепетівського лісового господарство доєднались до акції "World Cleanup Day"

Автор 16 серпня 2023, 14:35

Сьогодні стартує акція "World Cleanup Day" - Всесвітній день прибирання. Традиційно долучаються до заходів лісівники Подільського офісу ДП "Ліси України". Зокрема працівники філії "Шепетівське лісове господарство" очистили лісові стежки та відпочинові місця від сміття.

Проєкт триватиме з 16 серпня до 16 вересня із дотриманням обмежень воєнного стану. Українці разом з 70 мільйонами учасників у 191 країні Світу робитимуть кроки назустріч чистій планеті.

До сміттєвих пакетів з шепетівських лісів потрапляли пластикові пляшки, папір, скло та інші види відходів, які можуть завдати шкоди навколишньому середовищу та природним екосистемам.

Насправді, прикро спостерігати за тим, скільки бруду залишають після себе люди, відпочивши у лісі.

Крім прибирання лісівники також викошували та загрібати траву у садах.

Результат довів: навіть невеликий внесок кожного учасника може призвести до вражаючих результатів, коли всі зусилля об'єднуються. Адже сміття лісу не пасує, згодні?

Протягом місяця до акції долучатимуться інші філії Подільського офісу.

Приєднуйтеся і ви! Це можливість проявляти активність та громадянську відповідальність. У складний для країни час особливо важливо пам’ятати про нашу екологічну та соціальну відповідальність перед планетою і довкіллям.

Зробимо Україну чистою разом!

0
репостів
0
репостів