На Шепетівщині шукали водія, який спричинив ДТП зі смертельними наслідками

Автор 14 серпня 2023, 12:36

На Хмельниччині поліцейські затримали нетверезого водія, який спричинив ДТП зі смертельними наслідками. 26-річний чоловік утік з місця події і переховувався в одному із сіл на Полонщині, де його розшукали і затримали правоохоронці.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 13 серпня, близько 05:24 години в м. Полонне по вул. Лесі Українки.

26-річний водій автомобіля «Mazda» допустив зіткнення з автомобілем «Daewoo Lanos» під керуванням 77-річного пенсіонера. Внаслідок ДТП водій «Daewoo Lanos» загинув на місці події, а його 45-річна пасажирка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до місцевої лікарні.

Після скоєння ДТП водій автомобіля «Mazda» втік з місця події. Але поліцейські швидко встановили особу зловмисника. Чоловіка затримали в одному із сіл. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За даним фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Хмельницькій області розпочали досудове розслідування за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України та встановлюють усі обставини події. Санкція статті передбачає до 10 років ув’язнення.

Наразі вирішується питання про оголошення затриманому підозри та обрання йому запобіжного заходу.

Шепетівське районне управління поліції

Останнє редагування 14 серпня 2023, 12:41
0
репостів
0
репостів