Розділ Спорт

У Шепетівці відбувся благодійний турнір з пляжного волейболу на підтримку ЗСУ

Автор 14 серпня 2023, 12:53

12 серпня на спортивному майданчику ДП «Шепетівський лісгосп» відбувся благодійний турнір з пляжного волейболу серед чоловіків та жінок старших 18 років на підтримку Збройних Сил України. До участі у турнірі було заявлено 8 команд:
«Лісівник», «Шершні» «Соколи»,. «Шанхайські кажани», «Сангушко» м. Славута, «Protect»,. «Реалісти» та «Червона калина».

Боротьба точилася, наче на чемпіонаті світу, а інтрига – до останньої хвилини. Спортсмени продемонстрували досить вдалу техніку володіння м`ячем, влучні та точні удари. Емоції навколо спортивного майданчика вирували на повну силу, адже підтримати своїх гравців приїхали численні вболівальники. Турнір пройшов у дружній атмосфері, сповненій спортивного суперництва.

За результатами турніру перемогу виборола команда «Сангушко» м. Славута, друге місце виборола команда «Лісівник» та третє здобула команда «Шершні».

Турнір організовано та проведено Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради.

Після змагань в присутності команд було відкрито скриньку та пораховано кошти. Спільними зусиллями зібрано 1600 грн, які передано до Благодійного фонду «Неймовірні люди», керівником якого є Ребекевша Руслана Василівна.

Щира вдячність Балабею Борису Васильовичу за допомогу у проведенні заходу.

Шепетівська міська рада

0
репостів
0
репостів