Середа, 28 червня 2023 — Сайт міста Шепетівка
З нагоди Дня Конституції у Шепетівці бігали з фарбами Холі та слухали концерт
Розділ Події

Сьогодні, 28 червня з нагоди відзначення 27-ї річниці прийняття Конституції України, незважаючи на мінливу погоду, на стадіоні «Локомотив» мешканці громади долучилися до синьо-жовтого благодійного забігу “Біжу для ЗСУ”, щоб підтримати Збройні сили України та зібрати кошти, які будуть передані на потреби наших захисників.

Служба безпеки повідомила про підозру інтернет-агітаторці. Контент, яким вона ділилася у соціальних мережах, виправдовує збройну агресію рф та героїзує російських загарбників.

У Нетішині до Небесного Війська проводжали Федора Воробйова
Розділ Події

Сьогодні, 28 червня, Нетішин знову в жалобі, смутку та скорботі. Стоячи на колінах, зі сльозами на очах містяни зустрічали та проводжали до Небесного Війська 35-ти річного Воїна-Героя Федора Воробйова, солдата, навідника десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти в/ч А 1910.

Днями до Шепетівського райуправління поліції надійшло звернення від ремонтно-екслуатаційного підприємства про крадіжку квітів з клумби перед Шепетівським міським будинком культури. Лише місяць тому працівники ШРЕПу та члени молодіжної ради при Шепетівській міській раді їх висаджували.

Полонський районний суд визнав 27-річного жителя м. Полонне винним у незаконній порубці дерев у лісі, що заподіяла істотну шкоду (ч. 1 ст. 246 КК України), та покарав трьома місяцями арешту. Його бензопилу – конфіскував, а незаконно порубану деревину постановив передати Шепетівському лісовому господарству.

Слідчі Шепетівського райуправління поліції встановлюють обставини ДТП, в якій травмувалось четверо людей. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 27 червня, близько 17:30 години у смт Понінка Шепетівського району.

24 червня 2023 року у російсько-українській війні загинув наш земляк, житель с. Білокриниччя, Дудар Павло Миколайович, 1989 року народження. Про це повідомили на сторінці Судилківської селищної ради.

Вже вдруге відбувся розважально спортивний захід для дітей «День літніх спортивних розваг»
Розділ Спорт

Вже вдруге на стадіоні «Локомотив» 27 червня о 14:30 відбувся спортивно розважальний захід «День літніх спортивних розваг», який організовано та проведено відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради спільно з Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” за підтримки Шепетівської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи.

0
репостів
0
репостів