На війні загинув захисник із Білокриниччя Дудар Павло Миколайович

Автор 28 червня 2023, 11:18

24 червня 2023 року у російсько-українській війні загинув наш земляк, житель с. Білокриниччя, Дудар Павло Миколайович, 1989 року народження. Про це повідомили на сторінці Судилківської селищної ради.

Павло Дудар – гранатометник мотопіхотного відділення мотопіхотного взводу мотопіхотної роти мотопіхотного батальйону однієї з військових частин, мужньо захищав рідну землю на Сході України. Вірний присязі син України, патріот рідної землі, за мир в Україні віддав найдорожче – своє життя. Загинув на Донеччині, отримавши смертельні поранення під час штурмових дій військових формувань рф.

Павло народився у с.Білокриниччя, тут навчався у місцевій школі. Зростав добрим, щирим, чуйним, відповідальним, працелюбним юнаком. Після закінчення школи здобув професію бухгалтера у Шепетівському бухгалтерському технікумі. Багато працював, завжди поспішав на допомогу, коли хтось її потребував з родини, друзів, односельців. Рано втративши маму, проживав з батьком, понад усе цінував родинні стосунки.

Несправедливо рано обірвалося молоде життя: були мрії, були плани, були бажання…Серце крається - усе забрала жорстока війна, залишивши великій родині Павла біль, сльози, гіркоту непоправної втрати.

Висловлюємо щирі співчуття батькові Героя, рідним і близьким воїна-захисника. Низько схиляємо голови у глибокій корботі перед світлою памʼяттю Героя України.

Пам’ятаємо, ніколи не забудемо подвиг воїна-захисника, він наближав нашу Перемогу!

Вічна пам’ять …

ПРОЩАННЯ з Дударем П.М. та чин похорону відбудуться 29 червня 2023 року у рідному селі Білокриниччя:

  • 11.00 - 11.30 - у рідній домівці захисника у с. Білокриниччя;
  • з 12.00 - у Михайлівській церкві с.Білокриниччя;

Просимо жителів громади провести воїна-захисника до місця останнього спочинку, створивши «живий коридор» Шани Герою від рідної домівки до церкви, від церкви до кладовища.

0
репостів
0
репостів