П'ятниця, 23 червня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Серед історичних джерел, які не оминають своєю увагою ні історики-професіонали, ні краєзнавці – стародавні карти. Непересічне місце у їхньому гроні посідає атлас під назвою «Carte de la Pologne divisée par provinces et palatinats et subdivisée par districts…» – «Мапа Польщі, поділена на провінції та воєводства й додатково поділена на повіти…» (Париж, 1772). Його автор – італієць Джованні-Антоніо-Бартоломео Ріцці Дзанноні (1736 – 1814).

Розгляд справи колишнього начальника Хмельницької ОВА вкотре перенесено. Цього разу через свідка. Заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Ткачук не з'явився на засідання.

У Шепетівці стартували дні літніх спортивних розваг
Розділ Спорт

22 червня на стадіоні «Локомотив» відділом у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Шепетівською комплексною дитячо-юнацькою спортивною школою, було проведено спортивно-розважальний захід «День літніх спортивних розваг» для усіх охочих дітей.

У Судилкові в останню земну дорогу провели захисника Юрія Чернушича
Розділ Події

Сьогодні, 23 червня 2023 року, у громаді попрощалися із захисником України Чернушичем Юрієм Миколайовичем, командиром протитанкового відділення ФАГОТ протитанкового взводу роти вогневої підтримки в/ч А7181, старшим сержантом Шепетівського батальйону територіальної оборони. Церемонія прощання та чин похорону відбувалися у рідному селі воїна-захисника - у селі Судилкові.

Слідчі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області за оперативного супроводу управління стратегічних розслідувань в Хмельницькій області ДСР НПУ та процесуального керівництва обласної прокуратури викрили в хабарництві викладачок одного із вищих навчальних закладів області.

22 червня міський голова Віталій Бузиль провів чергове засідання сесії Шепетівської міської ради. У ході засідання депутати розглянули 47 питань порядку денного. Детальніше про них прозповіли у пресслужбі органу самоврядування.

Відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану» першим заступником начальника обласної військової адміністрації Сергієм Тюріним підписано наказ «Про введення в дію рішення ради оборони Хмельницької області» №157/2023-н від 21.06.2023 року, в якому наголошується про вжиття відповідних заходів щодо встановлення режиму роботи розташованих на відповідній території підприємств, установ та організацій сфери обслуговування, незалежно від форм власності, з урахуванням обмежень, пов’язаних із запровадженням комендантської години. 

На Шепетівщині відбувся ІІ етап Кубку області зі спортивного орієнтування
Розділ Спорт

21 червня у лісовому масиві Нетішинського лісництва в рамках Кубку області зі спортивного орієнтування серед учнівської молоді відбувся ІІ етап Кубку. У ІІ етапі Кубку взяли участь понад 70 учасників у складі команд з Нетішинської, Полонської, Славутської, Хмельницької територіальних громад та Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді.

Слідчі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили 41-річному славутчанину підозру за ч.1 ст.309 (Незаконне придбання, зберігання наркотичних засобів без мети збуту) та ч.1 ст.263 (Незаконне зберігання, придбання вогнепальної зброї та бойових припасів без передбаченого законом дозволу) Кримінального кодексу України.

Слідчі та експерти з поліції Хмельницької області допомагають фіксувати наслідки підриву росіянами Каховської ГЕС. Серед них і наші земляки, про це повідомили у Шепетівському районному управлінні поліції.

0
репостів
0
репостів