Розділ Суспільство

Виконком: збільшення кількості автобусів, вивезення відходів, оренда комунального майна

Автор 08 травня 2023, 16:37

Днями відбулось чергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради, яке провів міський голова Віталій Бузиль. У ході засідання розглянули багато важливих питань для громади.

Відповідно до рішення виконавчого комітету внесено зміни в розклад руху автобусів на міському маршруті №1 «Залізничний вокзал – Судилків», що передбачає введення додаткового автобуса на наявному маршруті.

З 10 травня запускається в роботу автобусний маршрут № 12 "Залізничний вокзал - Д/к "Імпульс". Перевезення здійснюватимуться з понеділка по п'ятницю в режимі маршрутного таксі за графіком:

  • 8:25, 15:25 - відправлення із залізничного вокзалу;
  • 8:55, 15:55 - відправлення з кінцевої зупинки.

Виконавчий комітет прийняв рішення про проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території населених пунктів Шепетівської громади, затверджено склад комісії та конкурсну документацію.

На вимогу законодавства затверджено Положення про Шепетівську міську субланку Шепетівської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту у Хмельницькій області, яке визначає принципи створення субланки, її організацію, завдання, склад сил і засобів, порядок її діяльності.

Рішенням виконавчого комітету до переліку першого типу включено частину нежитлового приміщення, яке перебуває на балансі КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня» та прийнято рішення про намір передати в оренду частину нежитлового приміщення на першому поверсі адміністративної будівлі за адресою вулиця Героїв Небесної Сотні, 47, для розміщення органу державної влади – Шепетівського відділу Управління Державної міграційної служби України в Хмельницькій області, діяльність якого буде поширюватися на всі громади, які розташовані в межах Шепетівського району.

Насамкінець розглянули питання винесене на розгляд виконкому комісією з питань захисту прав дитини.

Останнє редагування 08 травня 2023, 16:43
0
репостів
0
репостів