Розділ Бізнес

В кінці травня у Шепетівському районі відкриють ще одну зону відпочинку

Автор 08 травня 2023, 16:50

У Славутській філії Подільського лісового офісу завершують будівництво нової зони відпочинку. Відкрити для відвідувачів рекреаційний комплекс планують в кінці травня.

Лісівники створили комфортні умови для дозвілля на свіжому повітрі. Для мандрівників збудували 5 альтанок відкритого типу. Дві з них обладнані пічками. Біля решти облаштують мангали.

Дитячий та спортивний майданчики стануть відмінним місцем для активностей, розвитку дітей та молоді.

Наразі лісівники ще зводять павільйон для реалізації декоративних рослин. Там відвідувачі зможуть познайомитися з різноманітними видами рослин та придбати їх для озеленення власної присадибної ділянки.

В процесі будівництва також магазин, де кожен зможе придбати екологічно-чисту продукцію з лісу.

Для зручності автомобілістів на території збудована автостоянка з сонячними навісами, що в майбутньому дозволить використовувати відновлювані джерела енергії.

В першу чергу, лісівники будують відпочинкові зони, аби захистити ліс від пожеж та зберегти його екосистему. Щоб люди, які відпочивають у лісі, могли концентруватися обабіч доріг, комфортно відпочивати і не засмічували ліс. Разом із тим, облаштування рекреаційних пунктів підвищує туристичну привабливість регіону.

Загалом на Хмельниччині 46 рекреаційних пунктів. Нещодавно відкрили сучасну зону відпочинку на Шепетівщині, наразі ще один комплекс будують лісівники Ярмолинеччини. Обирайте зручний для себе варіант на карті і відпочивайте безпечно https://forestry.org.ua/offer/pub21/uk-1/.

Подільський лісовий офіс

Останнє редагування 08 травня 2023, 23:57
0
репостів
0
репостів