Шепетівську ЗОШ №1 перейменували та змінили її тип

Автор 25 травня 2023, 12:36

Сьогодні рішенням Шептеівської міської ради змінили тип та перейменували Шепетівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 1 ім. Миколи Островського. Відповідно зміненій назві було затверджено й статут закладу освіти в новій редакції.

Відповідно запропонованого проєкту рішення, міська рада перейменувала Шепетівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 1 ім. М. Островського на гімназію № 1 Шепетівської міської ради. Також змінено відомості про адресу засновника гімназії № 1 Шепетівської міської ради, а саме назву вулиці з Островського на Соборності. Отож і розташування гімназії № 1, у зв’язку із перейменуванням вулиці Островського, — вулиця Соборності.

Відповідно рішенням установлено, що гімназія № 1 Шепетівської міської ради Хмельницької області є правонаступником усіх прав та обов’язків Шепетівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 ім. М. Островського.

Тип цього закладу визначений Законом України «Про загальну середню освіту» та реалізує освітні програми на двох рівнях загальної середньої освіти: І ступінь (1–4 класи) — термін навчання 4 роки; II ступінь (5–9 класи) — термін навчання 5 років.

Усі вищевказані зміни мають бути затверджені у Статуті, а директор гімназії має здійснити його державну реєстрацію до 20 серпня 2023 року.

За результатами голосування цей проект рішення набрав необхідну кількість голосів.

0
репостів
0
репостів