Розділ Культура

У Шепетівці влаштували Великодній святковий майстер-клас для дітей

Автор 18 квітня 2023, 18:21

У міському будинку культури відбувся пізнавальний захід для дітей – традиційний фестиваль «Великоднє диво». Про це повідомили у пресслужбі Шепетівської міскьої ради.

Малеча взяла участь у майстер-класах з писанкарства, виготовлення великодньої листівки, ляльки-мотанки. У теплій і дружній атмосфері дітлахи разом з працівниками та дитячими колективами міського будинку культури, Шепетівської дитячої художньої школи, дитячої музичної школи, міської бібліотеки №1 та бібліотеки для дітей виготовляли великодні прикраси, грали в ігри, співали й танцювали.

Усі гуртом малювали чергову велику писанку, яка прикрасить наступний фестиваль. Вироби, створені власними руками, юні митці забрали додому, на згадку.

Учасники дійства мали змогу насолодитися виставкою виробів від народних майстрів та виставкою живопису – робіт вихованців дитячої художньої школи.

У цей неспокійний для усіх нас час подібні заходи для дітей набувають особливого значення – це знайомство з українськими традиціями, розвиток творчих здібностей, можливість живого спілкування і, що надзвичайно важливо для дітей-ВПО – нові знайомства і відчуття сімейного свята.

0
репостів
0
репостів