Розділ Суспільство

Поблизу Траулина та Хролина ліквідовують аварійну ямковість

Автор 18 квітня 2023, 16:35

Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області повідомила, що у ці дні займається ліквідацією аварійної ямковості на Шепетівщині - забезпечує проїзд за маршрутом Шепетівка - Полонне.

Наразі спеціальна дорожня техніка працює на автодорозі Т-23-09 Шепетівка - Чуднів - Бердичів, на ділянці поблизу населених пункті Траулин та Хролин Судилківської СТГ.

Автошляхи, які не ремонтувались повноцінно впродовж останніх минулих років, зазнають чималих деформацій покриття внаслідок добових перепадів температур та перезволоження під час осінньо-зимового періоду. Оскільки повномасштабне вторгнення рф поставило на паузу всі капітальні ремонти, підтримуємо дороги в проїзному стані в рамках експлуатації - аварійним ямковим ремонтом.

Завдяки сприятливим погодним умовам підрядники виконують роботи з ліквідації аварійної ямковості та вибоїн гарячими асфальтобетонними сумішами.

Звертаємо увагу водіїв, що роботи проводяться під рухом транспорту, а тому радимо бути максимально уважними та обережними в місцях їх проведення, дотримуватись вимог попереджувальних дорожніх знаків.

0
репостів
0
репостів