Розділ Події

На школі Артема Слісарчука відкрили меморіальну дошку на його честь

Автор 18 квітня 2023, 14:41

Сьогодні у Шепетівському навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-III ступенів – гімназія» відбувся мітинг з нагоди відкриття меморіальної дошки Артему Олександровичу Слісарчуку – шепетівчанину, Герою України, який загинув у російсько-українській війні, під час виконання бойового завдання.

Ім’я Артема Олександровича Слісарчука назавжди залишиться викарбуваним на сторінках історії нашої громади. Його юне життя, поруч із десятками наших земляків, забрала російсько-українська війна. 26 квітня 2022 року Шепетівка провела Героя в останню земну дорогу.

Участь у заході взяли міський голова Віталій Бузиль, заступник міського голови Галина Безкоровайна, родина воїна, керівництво, а також педагоги та учні школи.

Право відкрити дошку пам’яті надали міському голові Віталію Бузилю та Аллі Анатоліївні — мамі Артема. Освятив меморіальну дошку Протоієрей Православної церкви України Василь Гетьман. Присутні хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять українських воїнів, та поклали квіти до меморіальної дошки.

Артема Слісарчука було відзначено орденом «Золота зірка», посмертно. Звання присвоєно указом Президента за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України та вірність військовій присязі. Найвищу державну нагороду вручив рідним Артема особисто Презедент України Володимир Зеленський на Софійській площі у Києві 24 лютого 2023 року.

Шепетівська міська рада

Останнє редагування 18 квітня 2023, 14:49
0
репостів
0
репостів