Розділ Спорт

У Шепетівці відбувся фестиваль «Тато, мама, я – спортивна сім’я»

Автор 23 березня 2023, 14:11

22 березня у Шепетівській міській територіальній громаді відбулися щорічні, традиційні спортивні сімейні старти «Тато, мама, я – спортивна сім’я». Міські змагання — є одним з етапів Всеукраїнського фестивалю.

У змаганні взяли участь чотири сім’ї: Верхняцькі, Саміло, Степанюк, Зуєві. Сімейна команда складалася з тата, мами та дитини. Учасники фестивалю демонстрували свої найкращі здібності у швидкості, спритності, гнучкості та злагодженості дій у шести естафетах та набрати якнайбільше балів у спортивній вікторині. Змагання відбулися у дружній атмосфері за гучної підтримки вболівальників.

В підсумку переможцем фестивалю стала сім’я Зуєвих: тато Микола, мама Любов та донечка Анна. Друге місце у змаганнях посіла сім’я Саміло. Третє місце виборола сім’я Степанюків.

Сім’ї – учасники змагань нагородже­ні кубками, грамотами, медалями та подарунками від Шепетівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Захід організовано Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради.

Висловлюємо слова щирої вдячності за активну громадську позицію у спортивному житті Шепетівської міської територіальної громади сім’ям, які виявили бажання взяти участь. Олег Шмельов Директор ШМЦФЗН «Спорт для всіх»

Шепетівьска міська рада

 

 

0
репостів
0
репостів