Кілька десятків педагогів Шепетівщини отримали по сучасному ноутбуку

Автор 23 березня 2023, 11:22

Вчора, 22 березня, 95 педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Хмельницької області отримали по сучасному ноутбуку. Серед них і багато педагогів з Шепетівщини.

Для підвищення якості надання освітніх послуг, підтримки й забезпечення процесів дистанційного навчання 11 педагогів ЗЗСО Шепетівської МТГ(5 – ЗОШ№8, 4 – НВК№1, 2 – гімназія №4) отримали гуманітарну допомогу у вигляді сучасних ноутбуків із ліцензійним програмним забезпеченням.

Також ноутбуки отримали вчителі й з інших громад Шепетівського району.

Долучилися до передачі комп’ютерів перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін та заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв.

Вручаючи новеньку техніку, посадовці висловили переконання, що завдяки цим ноутбукам освітній процес стане швидшим, якіснішим та ефективним для вчителів та їх вихованців. Також керівники області подякували міжнародним гуманітарним організаціям за надану допомогу, а Міністерству освіти та науки України за підтримку нашої області.

21 березня першу партію в кількості 41 ноутбук вручили викладачам загальноосвітніх дисциплін закладів професійної (професійно-технічної) освіти, сьогодні ж 95 ноутбуків отримали працівники закладів загальної середньої освіти. Загалом області дісталося 136 персональних комп’ютерів в рамках програми «Word Vision International».

Вона надана у межах ініціативи The Global Business Coalition for Education (GBC-Education), яка реалізується «World Vision International», в особі Філії «Відокремлений підрозділ World Vision International» за сприяння Міністерства освіти і науки України. 

0
репостів
0
репостів