Розділ Спорт

До Дня єднання у Плесенської гімназії відбулись «Веселі старти»

Автор Олег Шмельов 17 лютого 2023, 12:25

З нагоди Дня єднання українського народу та в межах заходу «Не лінуйся – рухайся» відділом у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» проведено змагання «Веселі старти» серед учнів Плесенської гімназії.

До участі у заході було заявлено чотири збірні команди 4 – 7 класів, які змагалися у цікавих і захопливих конкурсах, естафетах із бігом, м’ячами, обручами, ракетками, ключками для флорболу, де вони змогли перевірити свої спортивні навички та весело провести час. Змагалися команди на кращий результат у швидкості, спритності та рівновазі в естафетах різної складності. Програма заходу охоплювала естафети: «Флорбол», «Переправа», «Збір та садіння картоплі», «Рівновага», «Футболіст», «Веселий мішок».

Успішно фінішувати учасникам змагань допомогли дружня атмосфера, командний дух та сильна жага до перемоги.

За підсумками всіх естафет перемогу святкувала команда «Козаки», друге місце виборола команда «Байрактари», треті місця посіли команди – «Джавеліни» та «Патріоти».

По завершені свята усі учасники спортивного дійства були нагороджені кубками, грамотами, медалями та призами відділу у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

0
репостів
0
репостів